Fredagsstrikk – påskestrikk

Tykke, tovede sitteunderlag, tovede tøfler og varme pledd, dette hører vel med til vårens første kaffestunder i solveggen. Sitteunderlag er enkelt å lage, du kan bruke restegarn eller du kan bruke alt av det som finnes av nydelige farger. Strikke påskegule sitteunderlag eller velg vårlige nyanser, eller kanskje blå, vinterlige nyanser. I dag har jeg plukket fram noen bilder fra Sandnesgarn. Herlige ting som kan holde oss varme i påsken. Fargene i disse sitteunderlagene er nydelige….. Strikket i fritidsgarn.

_U8B9512_medium

 

Disse skjønne teppene er strikket i Tove. Her er det brukt pudder rosa, lys gråmelert og mais gult. Etter toving måler teppene 136 x170.

 

_U8B9865-Edit_medium

Noen ganger kan det være kjekt med tøfler på beina og disse er jo superflotte til påske. Strikket i fritidsgarn.

23_medium

Dette trekket til varmeflasken ser jo ut som en giraff :o) Det er strikket i fritidsgarn, men er ikke tovet som vi ser.

_U8B9683_medium

Herlig tevarmer med dotter på. Garnet er fritidsgarn i fargen oker. Gryteunderlaget er heklet og er også fra Sandnesgarn.

_U8B9564_medium

 

Gult er en farge til å bli glad av og denne puten kjenner vi jo igjen fra Hay. Nå kan du altså strikke den selv og få akkurat den fargen du selv vil ha. Strikket i fritidsgarn i fargene maisgul og gråblå.

_U8B9724-Edit_medium

Og helt til slutt dette flotte bildet…. Ser du lysestaken på bordet? Den er heklet :o)

Forside_SG_Tema41_Toving_medium

Alle bildene er lånt fra Sandnesgarn hvor oppskriftene og garnet fås kjøpt. Jeg har så lyst på det teppet med sikksakkmønster, men nå må jeg holde meg i skinnet her…. Fredagen går mot helg og jeg skal strikke videre på genseren min. Håper dere alle får en flott helg, enten det er innendørs med påskestrikk eller andre sysler, eller kanskje ut på tur i sol og godvær. For det siste satser vi på :o)

2 thoughts on “Fredagsstrikk – påskestrikk

  1. Maria - Sabelhagens olivlund says:

    Tack för inspirationen, skulle gärna sticka pläden i sicksackmönster.
    Kram Maria

Comments are closed.