Fredelig, hvitt interiør…. Norm.Architects

Helt hvitt interiør med et islett av sort og tre. I utgangspunktet ikke noe for meg, men jeg liker å legge øynene mine på et slikt interiør av og til. Det gir ro i kroppen og gir liv til spirende inspirasjon som man av og til er på leting etter. Akkurat nå er jeg på leting etter tema og farger til min tredje sønns konfirmasjon. Som sine storebrødre overlates pynt og stash til mor og lillesøster, likevel, jeg har fått et hint fra min 15 åring…. “Ikke sort og hvitt mamma, konfirmasjon er en dag vi skal være glade på. Vi må ha farger!” Så nå er jeg på jakt etter det som gjenspeiler vår unge mann som snart skal konfirmeres. Etter å ha tittet på bilder og lett etter inspirasjon er hodet fylt med så mye farger og mønster at jeg kjente at nå må tankene hvile :o) Derfor falt valget på dette nydelige huset – Fredensborg/Norm Architects, Danmark. Huset er bygd i fem små platå, bundet sammen av trapper. Dette er gjort for å gjenspeile terrenget huset ligger i.

NORM-FREDENSBORG-HOUSE-04

En vakker palett, en fredelig palett, kjemisk fritt for alt som kan forstyrre ro og harmoni.

NORM-FREDENSBORG-HOUSE-07

Jeg liker høyden under taket, de ulike og overraskende formene på tak og bjelker.

NORM-FREDENSBORG-HOUSE-08

Veggene har stuktur som gir liv til huset, det oppleves ikke kjedelig med slike overflater.

NORM-FREDENSBORG-HOUSE-06

Naturen utenfor er som bilder på veggene. Mange, spennende vinduer gir karakter til huset og masse lys inne.

NORM-FREDENSBORG-HOUSE-10 NORM-FREDENSBORG-HOUSE-12 NORM-FREDENSBORG-HOUSE-18

 

NORM-FREDENSBORG-HOUSE-21 NORM-FREDENSBORG-HOUSE-22

Dette bordet…… Lekkert med sin enkle dekor. Vi skal ha konfirmasjon hjemme, stua skal tømmes for sofaer og inn skal vi med spisebord og stoler, pynten vil jeg holde enkel, enda mer overbevist blir jeg når jeg ser disse rene flatene. Meeen, vi skal ha farger :o)

NORM-FREDENSBORG-HOUSE-26

Rålekkert……

NORM-FREDENSBORG-HOUSE-27 NORM-FREDENSBORG-HOUSE-03Foto: Jonas Bjerre-Poulsen. Har du lyst til å lese mer om dette huset, beskrivelser av de ulike elementene, vinklene og fargene, da kan du ta en titt “her”. Etter denne roen for øynene skal jeg snart ta en avgjørelse på farger og tema for konfirmasjon. Som til storebrødrene kommer det nok til å gå i blått, grønt og hvitt. Til eldstemann hadde vi også et islett av oransje i blomsterdekorasjonene. Nå gjenstår det å velge hvilken, grønn og blåfarge vi skal ha. Det finnes utrolig mye flott inspirasjon, for ikke å snakke om alle varianter som finnes når det gjelder papir :o) Ha en herlig tirsdag alle sammen!!

4 thoughts on “Fredelig, hvitt interiør…. Norm.Architects

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: