Friske og super praktiske sommer sy prosjekter

sunglasses-pattern
Via Polka Dot Chair

Selv om det er sommer og mange har ferie, er det alltid noen som finner tid til symaskinen. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg bare kunne plukke den fra, tre riktig tråd og bare sette i gang på null komma niks. Men sånn er det nok ikke her i huset. Like fullt finner jeg stadig små prosjekter som jeg setter på listen min over ting jeg har lyst til å sy. I dag har jeg funnet fram noen små sommer prosjekter som både er fargerike (det bestemmer du jo selv….) og praktiske. Etter å ha tatt en titt på oppskriftene, så ser det ikke ut som det er supervanskelig å sy disse heller. Oppskriftene er på engelsk, men mange viser fram bilder av framgangsmåten og det gjør det meste enklere. Jeg googler ofte engelske ord, og måleenheter må jeg jevnt og trutt bruke for å finne ut hva inch og slikt blir i cm.

Den supersøte solbrille beskyttelsen skulle jeg gjerne hatt med meg på stranda. Da unngår du striper på glassene om du legger de fra deg i veska eller på bakken for ei stund.

Monstersmekkene står ikke på min liste over det jeg har lyst til å sy, rett og slett fordi ungene er store, men jeg klarte rett og slett ikke å trekke øynene unna dette flotte bildet. Er de ikke supersøte…..

Via Stubbornly

Denne ønsker jeg meg. Kanskje i et søtt og romantisk Tilda stoff. En pute med lomme til boka. Det er attpåtil hempe på puta slik at du kan bære den med deg som en veske. Perfekt på reise, stranda og i hagen hjemme.

Via polkadotchair

Da datteren min var liten, brukte hun ofte slike hårbånd som dette når hun var på stranda. Ikke bare holder det håret på plass, men det beskytter også hodebunnen mot å bli solbrent.

DIY-Headbands-Bright
Via Craftsnob

Saltvann eller vann generelt er ikke noe særlig for mobilene. Om du har lyst på et lite syprosjekt før ferien, så kan du jo se på dette. Kanskje blir det både mobil beskyttelse og solbrille etui i samme stoff.

 

Via Polkadot chair

Jeg elsker slike små syprosjekter som kan startes på og gjøres ferdig i løpet av en kveld. Ingenting er bedre enn når du har mestret og gjennomført et lite prosjekt du har hatt lyst til å forsøke. Husk at du kan finne enda mer sy inspirasjon under kategorien syglede.

Klem fra Nina