Fruen fra Haven

Via Fruen fra Have

Gjennom et kurs jeg går på, var jeg så heldig å få kontakt med Hanne, Fruen fra Haven. En hagedame fra Kristiansand, som sammen med sin mann, har startet opp hagebloggen og nettbutikken med samme navn. Jeg elsker jo hagebilder og inspirasjon, og kan jeg samtidig få tips om planlegging og hvordan jeg best kan holde oversikt over alt som skal gjøres i hagen. Ja, da er jeg fanget.  Alle bildene jeg viser i dages blogginnlegg er lånt fra Fruen fra Haven. Og hvilken inspirasjon. Selv om vinteren ligger over landet vårt nå, er det rent så det kribler i fingrene etter å komme i gang med vårlige hagesysler. 

Via Fruen fra Haven - Foto:

Hagekalender

Fruen fra Haven gir i disse dager bort en hagekalender, som hver uke, og hver måned, minner deg på hva som skal gjøres i hagen. Jeg liker slike påminnelser om hva som står for tur og når jeg skal gjøre hva. Du finner påmelding på facebooksiden, hvor også du kan få tilgang til kalenderen. 

For en hobbygartner er det mange smarte tips å hente og noen ganger kan det være litt greit med inspirasjon slik som dette. I alle fall om du har drivhus, for de må faktisk vaskes og holdes i orden :)

Via Fruen fra Haven

Akkurat nå har det meste av snøen regnet bort her hos oss. Det er imidlertid lenge til de første blomstene titter fram slik som på dette bildet. Men det er noe å glede seg til og se fram til. Bare så synd at jeg ikke plantet løker i høst..... Det skal jeg sannelig notere i kalenderen for denne høsten. 

Via Fruen fra Haven

Nettbutikk

For deg som er på utkikk etter hageprodukter i trematerialer, så kan du ta en titt innom Fruens nettbutikk. Der finner du også en god del utstyr til deg som vil binde kranser og lage dekorasjoner selv. 

Via Fruen fra Haven

Hagen i janaur

Januar er den beste tiden for planlegging. Kanskje vil din hage se ut som dette når sommeren kommer. Ønsker du flere tipes om hva du kan gjøre i hagen i januar, kan du ta en titt på blogginnlegget mitt fra forrige uke. I mellomtiden er det lov å nyte vakre sommerhagebilder. 

Via Fruen fra Haven

Via Fruen fra Haven

2 thoughts on “Fruen fra Haven

 1. Janne says:

  Inspirerende bilder du viser, kjempeflott!
  Jeg dro kjensel på drivhuset….og vet du hva?:) Det er nesten naboen min:))
  Jeg kan se ned på drivhuset til fruen fra haven fra mitt hobbyrom:)))
  Men måtte innom bloggen din for å se hva som skjer i nabolaget hihi:)
  Ha en fin dag!
  Janne – jannes kreative verden:)

  • bye9design says:

   He, he, så gøy da! Ja, nå ble jeg litt stolt, tenk at jeg som bor så langt unna kan holde deg oppdatert på nabolaget ditt :)
   Herlig utsikt fra hobbyrommet ditt du da!! Ha en flott dag du også!

Comments are closed.