Garn, garn, fyller meg med glede…..

stacked-coins-blanket-600-3
Via Purl Soho

Finnes det noe bedre enn massevis av nytt garn og en helt ny oppskrift å bryne seg på. Tja, det gjør jo sikkert det, men det er i alle fall en super herlig følelse. Det er nesten så det kribler i magen og en ting er sikkert, om du har et strikketøy du ikke er helt ferdig med, ja så skal det viljestyrke til for ikke å sette i gang med det nye prosjektet.

Purl Soho er en nettbutikk og blogg jeg har skrevet om før. Jeg elsker oppskriftene, fargene og det de lager. Det er så mye lekkert og delikat å velge i. De gir bort gratis oppskrifter og viser framgangsmåter med gode bilder. Du kan få kjøpt oppskrifter og materialpakker, eller du kan bruke det du har tilgang til fra før.

Heklet teppe

Det heklede teppet er muligens greit å lage for den som kan hekle….. (Jeg kan det ikke….) Men fargene var utrolig delikate og vakre. Tenker du også høst når du ser det? I følge kommentarer til mønsteret kan du enkelt utvide teppet til den størrelsen du ønsker.

PurlSoho_StackedCoinsBlanketBundle_M3

Strikkede kluter

Isblå farger, disse er nyyyydelige og passer perfekt til kjøkkenkluter, grytekluter eller håndkle. Flere fargevarianter finner du ved å følge linken under bildet.

Materials_CloseKnitWashcloths_WellWater-281x333 PurlSoho_CottonPureBundle_3skeins_Well-Water_A-281x333                       Via Purl Soho  

Strikket teppe

Dette teppet er strikket og framgansmåten til de lange løkkene er beskrevet. Teppet er visstnok tiltenkt badegulvet, men jeg tror jeg ville lagt det foran sengen i stedet jeg. Tenk så lunt og godt å sette beina på dette en kald morgen.

knit-bath-mat-600-8
Via Purl Soho

Bathmat-BoneCottonBlueSky

Strikkede sauer

Litt moro må man ha og disse sauene ligner litt på sauene i en animasjonsfilm som ungene mine tittet på. Jeg har aldri strikket bobler før og har ingen anelse om det er vanskelig eller enkelt, men jeg likte sauene og de fortjente en plass på bloggen i dag. Tenk for en herlig kosedyr pute til en liten tass.

bobble-sheep-pillow-gg-600-2-677x441
Via Purl Soho

Dersom du er like glad i garn som jeg er, ja da er det vel duket for noen kosestunder i helga med pinner og strikketøy. Nyt og gled deg over det du tryller fram på pinnene.

Klem fra Nina