Garnglede i sofakroken

Så langt har det vært en knall lørdag :o) Det er martna i byen og da hender det gjerne at det finnes et og annet godt tilbud. I går fikk jeg tips om at det er salg på Sandnes garn og da fristet det veldig til å ta turen til byen i dag…. Sola skinte, litt kald vind var det, men jentene og jeg dro av sted. Tivoli og sukkerspinn sto på programmet til jentene, og mens de kjørte karuseller dro jeg til garnbutikken. Det er sannelig ikke enkelt å handle med måte når det finnes så mye fint garn og flotte farger. Jeg endte opp med en pose full…..

DSC_5419Vel hjemme måtte jeg bare legge garnet utover og ta en titt på det jeg har kjøpt…. Nå er det kaffe i koppen og prøvelapper skal strikkes. Jeg holder akkurat nå på med en genser i mosegrønn Alpakka Silke, og nå har jeg kjøpt inn garn til en jakke og til nye sofaputer :o) Dette er rett og slett Lykke!!DSC_5416

En totalt uinteressert kattepus ligger og myser på meg mens jeg knipser noen bilder. Men han har jo sitt eget garn nøste og er lykkelig med det, tror jeg. Nå er i alle fall de nye nøstene pakket godt inn. Bare sånn i tilfelle…… Strikkeglede  Roser på bordet, sola som skinner inn i stua, kaffe i koppen og tid til å strikke. Herlig!Strikkeglede

Strikkeglede

Dette skal bli jakke….

Strikkeglede

Og dette skal bli puter…..
Strikkeglede

Og her skal jeg sitte og strikke ei stund :o) Tusen takk til deg Rigmor, som tipset meg om garnsalget :o)

Strikkeglede

Nå ryktes det at det skal bakes brownies og da er det enda mer å glede seg over denne lørdagen. For ikke å snakke om gull på tre mila :o) Herlig lørdagskveld til dere alle!

 

2 thoughts on “Garnglede i sofakroken

Comments are closed.