Giveaway – feriegave :o)

Fineste august er i gang og jeg har kjøpt en liten feriegave til en av dere :o) Vi har for andre året på rad, feriert i den lille byen Cavalaire sur mer, helt sør i Frankrike, der er det en liten butikk med massevis av såper, badeskum, bodylotion og andre ting som er perfekt å skjemme seg selv bort med :o) Alt er laget i Provence.Det hadde vært kjempekoselig om dere vil være med i trekningen av denne lille feriegaven :o) Her er en liten flaske med dusjsåpe og en liten flaske med bodylotion med nydelig duft av lavendel. Flaskene er av glass og med skrukork, koselig pynt på badehylla. :o) I tillegg legger jeg ved en natursvamp, plukket fra Middelhavet :o)

DSCN4735

DSCN4734  DSCN4737

For å bli med i trekningen må du legge igjen en kommentar her på bloggen, da vet jeg at du er med :o)

Til sammen kan du trekke 9 lodd :o)

1. lodd: Legg igjen en kommentar her på bloggen :o)

3. lodd: Bli eller vær følger av bloggen :o)

5. lodd: Link til dette innlegget på egen blogg, bruk da det øverste bildet, eller del innlegget                via facebook.

Det er så koselig å kunne gi bort en liten feriegave, håper dere har lyst til å være med :o) Bloggen min har egen facebookside der innleggene postes daglig. Har du lyst å følge bloggen min via facebook kan du trykke på liker knappen, da får du melding når det kommer nye blogginnlegg :o)

Ha en strålende tirsdag alle sammen! Vinneren trekkes den 1. september :o)

 

25 thoughts on “Giveaway – feriegave :o)

 1. Ingvild-Christin K Widerøe says:

  Å så skjønn Giveaway, den MÅ jeg bli med på!
  Jeg tar 4 lykkelodd, er ikke så god på den med å linke, det må jeg få satt meg inn i nå ;)

  Ønsker deg en skjønn dag :) klem

 2. Rosehagen says:

  Hei;)
  Selvfølgelig vil jeg være med;) 9 lodd på meg;)
  Høres ut som en herlig ferie.
  Her nyter vi siste ferieuken og skal bevege oss til fjellet igjen i morgen.

  Klem fra Ann-Mari

 3. Gina Lisbeth - Hverdagsrot og helgekos says:

  Så koselig med feriegave! Nydelig med ferie i Sør-Frankrike, bare vært der på”gjennomreise” da vi var på bilferie for mange år siden, men det står på listen over ønskede reisemål. Melder meg på med 4 lodd, jeg.

  Kos deg med august måned også – vi satser på fortsatt smak av sommer!

 4. Reidunn says:

  Så hyggelig med en gave fra der du har vært i ferien!!
  Jeg blir gjerne med:)
  Jeg er følger av bloggen din og har delt på facebook!:)
  Da skulle det bli 9 lodd på meg:)
  God klem fra Reidunn

 5. Rødhette says:

  Hei! Jeg vil gjerne være med på gi-borten din! Trekker 6 lodd for kommentar og å dele linken på bloggen min. Jeg følger bloggen på facebook, er det nok for ytterlige 3 lodd og totalt 9 lodd? :)

 6. Tonerosehuset says:

  så flott gave!
  jeg tar 4 lodd og krysser fingrene at det går min vei :-)

  klem tone

 7. Helen says:

  Så koselig give away. Jeg blir gjerne følger av bloggen. Jeg prøver meg med 9 lodd, har linket til give awayen i sidefeltet på bloggen min.

 8. Frøken Hege says:

  Du har herved fått en ny følger som har kommentert OG delt med bilde. Det skulle bli full pott og herved krysser jeg fingre for at det er MEG som får den fine feriegaven din i posten.

 9. Pingback: En vakker, gammel gård | Hverdagsliv det gode liv

 10. Pingback: På trappa vår | Hverdagsliv det gode liv

 11. Pingback: Lag dine egne superenkle vimpler | Hverdagsliv det gode liv

 12. Aina says:

  Så koselig at du vil gi feriegave til en av dine følgere! Selvfølgelig vil jeg være med i trekningen, og tar derfor 4 lodd. Krysser fingrene :)

 13. Pingback: Høst og litt glam i sofakroken | Hverdagsliv det gode liv

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: