Gjør det selv….

Det er et eller annet som skjer med kreativiteten når dagene blir kortere og mørket igjen begynner å legge seg rundt oss. Slik er det jo om våren også :o) Når dagene blir lysere åpner vi dørene og vil ut å stelle og ordne i hage og uterom. Så kommer sommeren med varme late dager der vi aller helst vil være utendørs hele tiden. Nå nærmer det seg skolestart og selv om det kan bli mange varme gode dager framover er jeg da offisielt klar for høstsesongen :o) Mulig jeg vil tenke annerledes når jeg ikke lenger har unger på skolen :o) Men tilbake til kreativiteten, det er ganske herlig å sitte med et eller annet hobbypusleri mens den varme sommerkvelden smyger seg inn dørene. Det er rett og slett en egen stemning og jeg kjenner det gjør meg så glad. Enda er sommeren her, enda skal vi få mange dager utendørs, men om kvelden kan vi litt etter litt begynne å pusle litt innendørs :o) I kveld vil jeg derfor vise dere noen morsomme prosjekt dere kan prøve dere på en ettermiddag eller kveld. Jeg har ikke prøvd noen av disse selv, men jeg har skikkelig lyst til å forsøke flere av disse og denne første er nr. 1 på listen :o) Video at framgangsmåten samt mange flere, lignende prosjekt finner du hos Vintagerevivals.

DIYGeometricWreathTutorialvintagerevivals

Se på denne stilige klokken, her trengs det en stikksag, urverk, og litt materiale og en oppskrift som du finner hos Sayyes :o)

d8785b7e39ecb4a309387d83a00ddb09

Disse små husene er svært populære. Flere varianter og framgangsmåte finner du hos Prima. Siden er på fransk, men bildene taler for seg selv :o)

9f184f57e9382e945d5d38a6183712b1

 

Jeg har egentlig ikke tenkt å lage noe skilt, men man får jo unektelig litt lyst til å prøve seg når man ser slike rustikke som disse. Ikke er det så vanskelig heller ser det ut til. Dette skiltet finner du framgangsmåten på hos lilblueboo.    e1b7c07a75e46b9b37edf123a60e3556

Denne er en litt enklere variant og framgangsmåten finner du hos Homespunhappenings. 

b6c0e42a64f25b0fbaf875f387dc4390

Se på dette flotte gresskaret. Dette er enkelt og greit dekorert med gullglitter og avispapir. Ta en titt inn til Iheartnaptime og se hvordan hun har gjort det.

pumpkin

Her kommer en DIY som jeg så var veldig populær blant unge jenter i Frankrike. De hadde massevis av slike armbånd på hvert håndledd, stilig, og kjekt å bruke restegarn til. :o) Inne his Purlbee finner du en framgangsmåte som var lett å forstå synes jeg :o)

valentine-bracelets-1-600

Denne siste oppskriften vet jeg datteren min blir glad for å få, det blir nok laget noen slike denne siste uken :o) Sent blogginnlegg fra meg i dag….. Vi kom hjem fra hytta for ikke lenge siden, en fantastisk nydelig helg ble det her i Trøndelag. Vi fikk beiset plattinger, malt naust og det lille badet vårt fikk siste strøk med maling samt nytt gulv :o) De tøffeste badet masse, jeg var ikke blant dem, hi, hi, nei takke meg til varmen i Middelhavet :o) Da håper jeg dere alle får ei riktig god natt og en god ukestart!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Gjør det selv….

 1. am design says:

  Høres deilig ut med en hyttehelg!
  Jeg gleder meg til vi finner en ledig helg, så vi kan ta en tur på hytta vår!!!
  Flinke dere har vært, å fått gjort masse der!!!

  Fin ukes start til deg!

  Klem fra Anne-Marit

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: