Glimt fra hytta vår

Vi har hatt sesongåpning denne helga, da snakker jeg ikke om norsk fotball, men om hytta :o) Endelig ble det tur utover til kysten og en etterlengtet helg på hytta vår. Det er like spennende hver gang vi kommer utover etter en tøff vinter. Stormene har herjet langs Trøndelagskysten, den ene etter den andre, men hytta og naustet har taklet dette bra også denne vinteren. Et par taksteiner har flakset et stykke og deler av den ene ble med inn og får nå gjøre en innsats som bordskåner eller som her, underlag til saftig gulrotkake fra Lierne bakeri, alt kan jo ikke være hjemmebakt, hi, hi. Vi har hatt kalde netter i Trøndelag og våren har ikke kommet så langt som mange andre steder i landet, men denne helga fant vi de første hestehovene, endelig :o) En bitteliten kvist fra ei bjørk fikk også være med, det er så vidt vi skimter en anelse grønt….

DSC_9765 DSC_9768

Bittesmå glass er perfekt til slike søte små buketter :o)

DSC_9780

Skiferplaten passet jo fint inn i hyttemiljøet her :o) Every day is a nice day…… på hytta er alle dager bra dager.

DSC_9761

Når sola skinner inn er det perfekt, her et lite glimt fra kjøkkenkroken.

DSC_9784

I det herlige været på lørdag tilbragte vi en del tid i sjøkanten. Det var skikkelig fjære og vi kunne finne masse flotte skjell på vår lille utflukt. Kaffe og niste hadde vi med oss og mange bilder ble tatt av små og store oppdagelser :o)  DSC_9753

Det er ikke så ofte vi finner akkurat denne typen skjell i fjæra her, datteren min måtte ned i isvannet for å plukke det opp, vakkert :o) De neste bildene har jeg fått låne av henne.

DSC_9744

Utsikten fra hytta vår er vi veldig glad i. Helt ytterst ser dere Folla, et av de tøffeste havstykkene i Norge, her passerer hurtigruten to ganger i døgnet. Denne helga var det nesten vindstille, det er sjelden å se sjøen så rolig som dette :o)

DSC_9803

Solen er på tur ned, snart er det kveld, bildene er ikke redigert så fargene er naturlige. Jeg synes det er så vakkert, jeg kan sitte å se på sjøen lange stunder av gangen. Det er vel det som kalles velvære :o)

DSC_9811

 

Vi er hjemme igjen etter noen fine dager, klokka er stilt og det er fortsatt lyst ute…. Nå blir det ei treningsøkt før forberedelser til ei ny uke skal gjøres. Håper dere alle har hatt ei fin helg!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

6 thoughts on “Glimt fra hytta vår

 1. Rosehagen says:

  Hei;) Så lenge det er kake og den smaker godt kan den jo gjerne være kjøpt ;) Bra at stormene ikke har gjort store skader.
  Det ser jo helt fantastisk ut der;) Viktig å nyte sånne helger;)
  Fin uke ønskes deg;)

  Klem fra Ann-Mari

 2. Maria - Sabelhagens olivlund says:

  Vilken fantastisk utsikt!! Så vackert, förstår att du njuter.
  Så söta snäckor. Gott med fika, och inte behöver det vara hembakt.
  Man blir så glad av en liten vårbukett
  Ha en fin start på veckan
  Kram Maria

 3. Hanne says:

  For et deilig sted, og den vakreste utsikten – der kan jeg tenke meg at det er lett å finne roen:)

  Ønsker deg ei god ny uke kjære du,
  varm klem
  Hanne:)

 4. Elin says:

  Hytte kos er inte å forakte,
  flotte bilder fra naturen du har fanget :D
  Hytte er mye natur i mine øyne. Ikke alle er enige med meg,
  men det får så være.
  ønsker deg en fin kveld

Comments are closed.