Glimt fra Instagram

Instagram har blitt populært, veldig populært og også jeg har slengt meg med på den bølgen. Det er langt enklere enn å skrive blogginnlegg, bare noen sekunder så er bildet postet. Men det tar tid, mye tid…. telefonen er lett tilgjengelig og det er fort gjort å fortape seg i flotte bilder :o) For de som ikke vet hva instagram er, så er det enkelt forklart en App på mobilen hvor du deler bilder med andre. Du kan linke bildene dine, eller tagge de opp mot søkeord, på den måten får du flere visninger. Liker du bildet til noen kan du trykke liker på det og du kan kommentere det hvis du ønsker det. Du kan følge andre brukere og du kan på samme vis få følgere av din konto. Jeg deler bare bilder jeg selv har tatt. Ofte er det et bilde fra et innlegg jeg har hatt på bloggen. Men noen øyeblikk blir også fanget med mobilen min og de blir delt der og da. Her skal du få se noen av bildene :o) Små øyeblikk fanget. Det er ikke nødvendig å sette ord på alt….

IMG_2114 IMG_2309 IMG_2288

Mange av bildene som deles på instagram er kaffebilder. Kanskje ikke så rart når man tenker på hvor mye kos og hygge som følger med en kaffestund :o) Her foreviget jeg et øyeblikk der årets første berlinerbolle ble prøvesmakt. Blomsterbuketten skulle kastes, men denne tistelen hadde overlevd, den ble lagt på bordet i påvente av et nytt sted å være og da så jeg dette bildet. Klart det måtte foreviges :o)

IMG_2121

Nok en kaffepause ble foreviget :o)

IMG_2264

Fineste kattegutten vår. En liten røver som finner på de mest snodige plasser å sove på. Han sto sannelig i stil med skapet :o) Litt dårlig bildekvalitet her, men motivet er jeg så glad i :o) Denne kattepusen ble påkjørt tidlig i vår, han har noen skavanker etter ulykken, men fungerer godt og er like eplekjekk som han var før ulykken :o)

IMG_2241

Dette er vårt paradis på jord. Nå har mor og datter kost seg på hytta og kommet godt i gang med maling av kjøkkeninnredningen :o)

DSC_9812

 

Nå er vi klar for en tur ut i frisk sjøluft før vi skal inn og male igjen :o) Har dere instagram og har lyst å følge meg, finner dere meg under samme navn som bloggen :o) Håper dere alle får en fin fredag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

One thought on “Glimt fra Instagram

  1. Rosehagen says:

    Hei;) Så mange flotte og inspirerende blider;) Jeg er ikke på instagram. Men jeg ser at flere og flere dropper bloggene sine og bruke instagram i stedet. Så kanskje jeg må ta ibruk det snart;)

    God lørdagskveld;)

    Klem fra Ann-Mari

Comments are closed.