Glimt fra leiligheten vår

Jeg tror det nesten ikke, men jeg kan sitte ute å skrive blogginnlegg, det er sol, sol, sol :o) I helga var jeg i Trondheim og fikk ordnet litt nytt til leiligheten. Siden det for det meste er gutta som regjerer her er det ok å sette et litt mer maskulint preg på innredningen :o) Men som dere ser, rosa blomster, hi, hi ….. Jeg fortalte dere for lenge siden at jeg hadde bestilt nytt sofabord og her får dere en titt på det :o) Bordet er fra Boconsept og fås i mange farver, både på bordplaten og på beina. Siden det ofte samles en gjeng studenter rundt bordet, er det greit å ha litt bordplass og valget falt derfor på denne løsningen. Her kan det minste bordet skyves under det andre når det ikke er i bruk. Litt kult også synes jeg :o)

DSCN4030

Lampen har dere nok sett utallige ganger, denne utgaven er fra Living og i en helt annen prisklasse enn den originale designerlampen :o) Bildet er også fra Living, det sort, hvite bymotivet understreker den litt tøffere stilen jeg vil ha i innredningen her.

DSCN4024

Kan et bord virke mykt? Det er nesten så jeg har lyst til å dytte borti bildet her for å kjenne om det er mykt å ta på :o)

DSCN4026

Putene er fra Ikea og liver opp med sitt mønster og grov tekstur. Skinn er praktisk i ei leilighet som jevnlig fylles med studenter, den blir stående selv om jeg helst hadde sett en annen og og enklere sofa inn her. Inntil videre bruker vi sort, hvitt og grått for å dempe det dominerende brune. Jeg er fornøyd med resultatet.

DSCN4032 DSCN4044

Bordet som sto her tidligere er kommet tilbake til huset vårt og er nå hvitmalt og perfekt for stua vår :o) Du finner innlegget om salongbordet her. Jeg håper dere nyter sommerdagene enten det er gråvær eller finvær. Tusen takk for at dere titter innom meg og kommentarene fra dere er så koselige :o) Jeg blir så glad :o) Og til dere med blogger, jeg titter innom dere hver dag, selv om jeg ikke alltid legger igjen kommentar :o) Ha en strålende fredag alle sammen!

6 thoughts on “Glimt fra leiligheten vår

  1. Millas blåbærtua says:

    Synest resultatet varveldig bra og flott at det er praktisk der studentene er:)
    God helg til deg!
    Klem fra Lillian

Comments are closed.

Translate »