God jul til alle mine flotte følgere

Tenk at nå er den her, dagen som så mange har ventet på :) Her i huset er vi klar, middagen sprer sin gode duft over hele huset. Tre nøtter til Askepott har snurret i bakgrunnen og det samme har reisen til Julestjernen. Årets juleblader er funnet fram og nå går vi bare og venter på at middagen skal bli klar og at julen skal synges inn av sølvguttene :o) Her kommer noen julebilder fra sofakroken vår nå i formiddag :o)

DSC_4902 DSC_4899

Brukte lyspærer her i huset har blitt blikkfang på bordet :o) Datteren min er veldig glad i alle mulig gjør det selv prosjekt og her er et av de  :o)

DSC_4909

Jeg er så veldig glad i mørk rød og derfor må jeg ha litt julerødt i stua. Det lille treet er fra Lene Bjerre og stjernene har vi laget selv :o)

DSC_4916 DSC_4897 DSC_4908

 

Ute er det mange minus og snøen ligger så fin og hvit. Det er ikke en sky på himmelen så kanskje kan vi se julestjerna skinne på himmelen i kveld :o) En riktig god jul ønsker jeg dere alle! Det har vært utrolig koselig å blogge med så mange herlige følgere. Med rolige dager i mellomjula, skal dere ikke se bort i fra at det kommer noen flere innlegg herfra før nytt år melder sin ankomst. Kos dere så masse i kveld!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

2 thoughts on “God jul til alle mine flotte følgere

Comments are closed.