God morsdag alle mammaer

Søndag, morsdag, kaffe på senga, OL, glimtvis solskinn ute, blomster, gaver og ikke minst hjemmelaget kort :o) Gratulerer med dagen til alle mammaer, enten den feires sammen med barn og barnebarn eller alene. Det er koselig med morsdag synes jeg, godt å bli gjort litt ekstra stas på. Jeg elsker gaver og blomster og i dag har jeg fått begge deler :o) Snart venter middag hos mormor og morfar så i dag skal jeg bare kose meg. Friske, sprø tulipaner kan jeg ikke få nok av, nydelige farger :o)

DSC_87331 DSC_8738

Blomstervasen fra Wik og Walsøe er en av mine favoritter. Duse farger som kan kombineres til alt, hvit slik at stilker og vann ikke vises og akkurat passe stor til en bukett :o)

DSC_8740

Fortsatt vinterstemning selv om det ikke er et snøfnugg ute.

DSC_8744

 

DSC_8751

Pasteller og søte marshmallows er vel perfekt siden det er morsdag :o)

DSC_8754

DSC_8756

DSC_8758

Mammakoppen fikk jeg for noen år siden, den brukes flittig :o)

DSC_8766

Siden det er morsdag kan jeg gjøre hva jeg vil, ikke sant…. Derfor blir det nå en joggetur og badstu før middag venter hos mormor. Håper dere får en fin søndag alle sammen. Enten dere er mamma eller ikke og om dere feirer morsdag eller ikke :o) Tusen takk til alle dere som titter innom! Jeg blir så glad :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “God morsdag alle mammaer

 1. Toves Sammensurium says:

  Jaja…jeg regner med at du ialle fall har tatt en pause i malingen siden det er morsdag ;)
  Kjekt å bli ferdig men jammen kan man bli lei under prosessen også!DU høres litt lei ut,hihji – men nå er det vel snart gjort????Og bra blir det er jeg sikker på!!!
  Heldige deg som har fått tulipaner,her måtte jeg ordne ut selv men så lenge som jeg nå fikk sette meg ned med dataen og tatt meg en bloggerunde er jeg fornøyd likevel,det har vært noen gdager siden sist så nå koser jeg meg med fine bilder og inspirasjon «overalt» :)))
  Håper dagen ble akkurat som du tenkte og enda bedre!!!

  Toveklem :)

 2. Hanne says:

  Det er kjekt å bli gjort stas på ja, håper resten av dagen din også var fine:)

  Ønsker deg ei god ny uke kjære du,
  Varm klem:)

Comments are closed.