Godt nytt år fra bye9design

Godt nytt år kjære leser! Jeg håper dette blir et år, som litt etter litt skal fylles med mange gode minner og kreative gleder. Jeg føler at det nesten er litt luksusfølelse når jeg kjenner godt etter. Tenk, et helt år ligger foran oss, helt ubrukt, vi kan fylle det med hva vi vil. Ja, klart vi har forpliktelser, vi skal jobbe, vi skal spise og vi skal gjøre mange kjedelige ting, men vi kan legge opp dagen slik at vi også fyller den med ting som gjør oss godt. Som en hobby for eksempel.....

Tilbakeblikk på 2016​

2016 har vært et morsomt bloggår. Drømmen for dette året var å rendyrke denne bloggen med hobbyinnlegg som reisetips, hageliv og massevis av kreativitet, ting vi kan lage og skape enten det er å sy, strikke, tegne eller brette papir. Bordpynting og vakre detaljer har vært en stor del av bloggens innhold, og fortsatt er serviettbretting og bordpynt noen av de mest populære blogginnleggene dersom vi skal se på antall klikk per innlegg.

Det har vært mange strikke innlegg til glede for den strikkeglade, en del sy innlegg og massevis av inspirasjon til små prosjekt du kan lage selv til hus og hage. Noen reisetips fra egne reiser har det blitt, og flere vil komme i 2017. Blogginnlegg med egendesignet print har jeg vært ekstra stolt og glad over å kunne dele med min lesere. Det ligger mye arbeid i å lage ett print, og når det endelig kan deles med mine lesere, da er gleden stor. 

Fredagshilsenen har jeg brukt masse tid på i 2016. Det har vært høyeste prioritet å gi noe ekstra til alle som følger meg på epost. Hver fredag dukker det opp en fredagshilsen fra meg, med helt nytt og unikt innhold. Temaene er det samme som på bloggen, men spesielt tilpasset mine trofaste følgere. I tillegg har alle mine epostfølgere, tilgang til biblioteket som er fylt med gratis print fra bye9design printshop. 

Nettbutikken - bye9design printshop

Jeg har i året som har gått startet nettbutikk med egendesignede print. Noen av disse har dere blitt kjent med gjennom blogginnlegg, bilder og beskrivelser av hva printene kan brukes til. Dette vil jeg ta med meg inn også i det nye året, og jeg gleder meg veldig til å dele enda mer av alt jeg skal lage i det nye året. 

Planlegging​ av bloggåret 2017

I disse dager fylles innboksen min med eposter om planlegging og hvordan vi skal nå våre mål. Jeg elsker planlegging. Det er en av grunnene til at jeg tok litt mer fri fra bloggen denne jula enn tidligere år. Jeg ville planlegge et nytt bloggår. Og det skal jeg love deg at jeg har gjort, for nå er kalenderen fylt med ideer til blogginnlegg som jeg skal lage framover.

Jeg er et kreativt menneske med tusenvis av ideer. Utfordringen er og blir å få prioritert tid til alt jeg har lyst til å gjøre. Jeg har satt meg ned og tenkt på alt jeg liker å holde på med, hva jeg har lyst til å teste ut og hva jeg har lyst til å lære meg i år. Når jeg holder på med ting jeg liker, så er det også langt enklere å skrive blogginnlegg og vise det fram her på bloggen. Jeg håper dette er noe du vil ha glede av i året som kommer og at også din kreativitet settes i sving gjennom mine blogginnlegg. Jeg gleder meg! Dette skal bli et superdupert, kreativt, bloggår! 

Dette skal altså bye9design fylles med i 2017: