Gøy med papir

Det er så fantastisk mye du kan bruke papir til. Har du liggende scrappepapir du ikke helt vet hva du skal bruke til så kan du ta en titt på noen av bildene nedenfor. Ukeblader kan du benytte til dine helt personlige fingeravtrykk og har du servietter liggende, hva med å trylle de om til de vakreste kirsebærgrener. Oppbevaringsbokser får man nesten aldri nok av, i alle fall om de er av den praktiske sorten. Har du et eget hobbyrom der du har massevis av småtteri som du raskt vil ha tak i, da må du ta en nærmere titt på disse brettede boksene. Mal og bretteteknikk får du ved å følge linken under bildet. Her ser du hvordan du kan benytte scrappepapir til noe mer enn å lage kort og fotoalbum. Liker du det enkle og nordiske kan du jo kjøre på med sort, hvitt, litt gull eller kobber, ja du vet det finnes papir med trestruktur også. Ta en titt på det du har liggende eller nyt alle de flotte papirene som finnes i hobbybutikkene.

geometric paper bowls 7
The craft patch

En av mine store favorittblogger er Lia Griffith. Denne damen er ett av mine forbilder når det kommer til kreativ papirdesign. Her finner dere nydelige papirfjær, dyppet i gull, og dekorert på de vakreste gaver. Gavepapiret er selvfølgelig fra egen kolleksjon.

 

Gold_Dipped_Paper_Feathers
Lia Griffith

Venter du på våren kan du gi den et lite forsprang med disse nydelige blomstergrenene. Ja, det er helt sant, blomstene er laget av servietter. Så har du liggende noen hvite enklinger er det bare å linke seg inn under dette bildet og sette i gang med blomsterproduksjon.

TissuePaperBloomingBranches
Lia Griffith

Til slutt har jeg en morsom og personlig kreasjon du kan lage med dine egne eller familiens fingeravtrykk, samt magasiner som du ikke lenger har bruk for. Bruk lerret, papp eller papir. Forstørr ditt eget fingeravtrykk eller lag et etter egen fantasi. Klipp, form og lim på remser fra magasiner. La ord eller bilder komme fram, eller la det rett og slett bli en collage av farger. For mer inspirasjon kan du ta en titt inn til eieren av disse bildene, Cheryl Sorg. 

                                               Cheryl Sorg Thumbprint Portrait    DSC05718

Papir er gøy, det er ingen ende på hva du kan bruke det til. Mange farger, få farger, prikket, stripet eller blomstret. Tykt eller tynt. Jeg elsker papir, farger og mønstre, jeg elsker å lage egne mønstre, sette sammen farger og dekorere. Dette gleder jeg meg til å dele med deg gjennom bye9designprintshop.

Klem fra Nina