Gratis april 2018 kalender

Gratis april 2018 kalender
Gratis april 2018 kalender


Gratis april 2018 kalender

Selv om snøen ligger tung i hagen min akkurat nå, varmer det godt i solveggen. Jeg kan høre sildringen fra snøen som smelter og risler nedover takrennen. Det er ikke lenge til våren og tulipanblomstringen, selv om det mange steder i landet kan virke som en evighet. Jeg skal iallefall gjøre mitt beste for å spre litt vårglede, og her kommer april kalenderen. 

Hvis du ikke allerede har meldt deg på fredagshilsen fra Bye9design, da kan du gjøre det under dette innlegget. Deretter får du tilgang til bloggens bibliotek hvor jeg legger ut en ny kalender den 15. i hver måned. Fredagshilsenen er bloggens nyhetsbrev, og hver fredag sender jeg ut en liten oppdatering på nye blogginnlegg, nyheter i nettbutikken og små hobbytips og hverdagsgleder. 

Skaperglede med papir

Jeg har tro på at bruk av egen kreativitet er helsebringende både i form av å stresse ned, men også gleden over å skape noe og prestere noe. Bye9designs produkter lages derfor med skapergleden i fokus. Det skal være enkelt å komme i gang, og det skal være mulig å skape morsomme og vakre ting uansett om du er nybegynner eller erfaren.  

Jeg har tro på at alle er kreativ! Start allerede nå, med å laste ned mars kalenderen, og test ut noen av de andre printene som også ligger i biblioteket.

Gratis april 2018 kalender


Inspirert av vårens farger

Som vanlig er jeg inspirert av naturen rundt meg når jeg fargesetter printene mine. Denne gangen er bakgrunnen fargesatt av irrgrønne spirer og den skarpe vårsolen. Bokstavene er inspirert av de mørke, aubergine fargede tulipanene. 

Slik skriver du ut kalenderen

Logg deg inn i biblioteket med passordet du får når du melder deg på fredagshilsenen. Er du påmeldt fra før, finner du passordet i siste fredagshilsen. Er du påmeldt, men får ikke fredagshilsenen? Sjekk spamfilteret ditt, av og til havner eposter der, eller i reklamefilteret.  

Når du er inne i biblioteket, trykker du på bildet av kalenderen og du er klar for å printe ut pdf filen. Velg gjerne et tykt papir som er stødig og godt å skrive på. Jeg bruker 160 grams papir. Du kan også velge helt vanlig kopipapir om du foretrekker det. Kalenderen kan du skrive ut så mange ganger du vil. 

Skriv ut flere kalendere til ulike formål om du liker det. Lag deg feks. en hobbykalender, strikkekalender, trimkalender, menyplanlegger eller en felles familiekalender. Rutene er store og gode, med plass til å skrive noen stikkord i.