Gratis kalender – Januar 2017

Vi er så vidt i gang med et nytt år, jeg håper du har hatt en bra start! Har du fulgt meg en stund, så vet du at jeg elsker planlegging, notatbøker og kalendere. Dersom jeg skal være sikker på at jeg skal huske på alt jeg skal gjøre, ja da bare måååå jeg bruke kalenderen.

Kalender med norsk uke, herlige vannfarger og gullskrift

I fjor laget jeg en kalender som jeg la ut helt gratis til alle som følger med på fredagshilsenen min. Den ble så godt mottatt, at jeg bestemte meg for å følge opp med en ny for 2017. Nå ligger månedene januar til og med mai ute i biblioteket og resten av året blir lagt inn i løpet av januar. Ukene starter med mandag og følger den norske kalenderen.  

Vannfarger er levende og vakkert, du finner stadig nye farger og nyanser i et bilde laget av vannfarger. I januar har jeg valgt en farge som får meg til å tenke på snø, isbre og vinter. Gullskriften gjør kalenderen eksklusiv og glir rett inn i hvilket som helst hjem. Print ut og gå rett i gang med planleggingen. ​

Rutene er store og gode, med plass til litt innhold. Du kan printe ut så mange du vil, og bruke de til forskjellige oppgaver. Du kan for eksempel henge èn på kjøleskapet med dagens middagsmeny. En annen kan du henge på hjemmekontoret med dagens møter eller oppgaver. En kan du henge i gangen eller kjøkkenet med oversikt over familiens treninger og gjøremål på kveldstid.

For deg som elsker scrapping, livejournaler og fotoprosjekter, kan du forminske kalenderen og lime den inn på en side i albumet ditt. Det er så mange bruksmuligheter for ting du kan printe ut, at det er rent til å bli glad av. ​

Kalenderen er gratis, men den er kun tilgjengelig for deg som er følger av fredagshilsenen. Etter at du har meldt deg på, får du umiddelbar tilgang til kalenderen samt flere print i biblioteket. ​I tillegg får du en hilsen fra meg hver fredag, med tips til bruk av print fra nettbutikken, samt hobbytips, inspirasjon til bordpynting, reisetips og hagegleder. 

Hvordan printer jeg ut kalenderen?​

Kalenderen kan printes ut på vanlig kopipapir, men du kan også gjøre den litt finere og mer holdbar, ved å printe den ut på tykkere papir. Jeg bruker gjerne 180 - 200 g papir til kalenderen. Rimelig og fint papir med litt blank overflate, får du kjøpt blant annet via Staples. Bokhandlere selger også papir med ulike tykkelser og kvalitet. Matt papir, kjøper jeg hos Panduro eller Clas Olsson. Dette er gjerne litt dyrere papir, men passer perfekt til en spesiell anledning. 

Har du lyst til å bli en del av bye9design gjengen, så kan du melde deg på fredagshilsenen her. 

2 thoughts on “Gratis kalender – Januar 2017

 1. Anna says:

  Så roligt ! Hittade mitt vedställ av en slump på denna bloggen ! Jag och min man gjöt i betong för några år sedan och gjorde då ett vedställ i betong och gjutjärn! Är fortfarande glad över vårt fina vedställ!
  Hittar dessutom massor av fin inspiration och roliga tips på denna sidan! Har lagt bye9design .com på «mina favoriter»

  Hälsningar från ett just nu regnigt och blåsigt Varberg ( ett sommarparadis i Sverige )
  Anna

  • bye9design says:

   Åååå, så gøy Anna! Ja, den vedstableren var så flott at jeg måtte bare vise den fram :) Tenk at dere har laget den selv. Det er så flott når man kan bli inspirert av hverandre.
   Kjempekoselig at du legger til bloggen min som favoritt, det setter jeg stor pris på!! Varberg har jeg aldri vært, måtte se på kartet for å finne ut hvor det er :) Jeg kan godt
   forstå at det er et sommerparadis! Hilser tilbake fra Levanger, her ligger nysnøen på bakken og det er akkurat null grader og vindstille :)

Comments are closed.