Gratis kalender med store og gode ruter til å notere i

Gratis kalender med store og gode ruter til å notere i
Gratis kalender med store og gode ruter til å notere i

Juli 2017 er historie og foran oss ligger august

Farvel juli 2017 og velkommen august. Juli har for min del vært en begivenhetsrik måned, fylt med fjellturer, jobb, fri, kreative prosjekter, hytteturer, Spelet på Stiklestad og tur til sørlandet. ​Selv om trøndersommeren begynte særdeles dårlig, har vi nå hatt to uker i strekk med fantastisk vær. Visstnok skal det fortsatt bli noen flotte sommerdager før hverdagen setter i gang. Det er nesten rart å ikke ha vært i "syden", men ettersom jeg nektet å ha Idefix på kennel i sommer, ja da ble det hjemmeferie. Men du verden så flott det er å feriere i nærmiljøet og så mye nytt man kan oppleve som man alltid utsetter til en annen gang. 

Planlegging av hobbyer og kurs er smart​

Selv om det fortsatt er ferietid for mange er det lurt å komme i gang med planleggingen av alt som skal skje til høsten. Og det er ingen som sier at du bare skal planlegge kjedelige og nødvendige ting. Neida, hva med å planlegge et kurs du alltid har hatt lyst til å ta. Det kan være alt fra kajakk-kurs til blomsterbinding, dressurkurs med hund, tegne kurs eller kanskje du har lyst til å lære deg å sy.  ​Nå i starten av august er dagene fortsatt rolige, nå har du tid til å tenke på hva du har lyst til å fylle høsten din med. Da skal du se at du plutselig får tid til den hobbyen du så lenge har hatt lyst til å prøve, bare fordi du kom i gang med planleggingen, satte av tid til kurs, meldte deg på og ikke bare går og tenker på alt du har lyst til å gjøre. 

Gratis kalender med store og gode ruter til å notere i

August og september

Dersom du har meldt deg på fredagshilsenen - bye9designs eget nyhetsbrev - da kan du stikke innom bloggens bibliotek og skrive ut august kalenderen, helt gratis. I tillegg er september lagt ut for den som vil planlegge litt lenger fram i tid. ​Kalenderen kan skrives ut så mange ganger du vil. Den har store gode ruter med plass til enkle notater. Den er dekorativ og kan godt henge framme eller ligge på et synlig sted på en benk eller pult. 

Lag deg en egen hobbykalender

Lag deg en egen hobbykalender der du skriver inn alle prosjektene du har planlagt å gjennomføre i høst og vinter. Kanskje kan du ha en egen for strikkeprosjekter, en annen for scrapping eller annet du liker å holde på med. Du kan til og med ha en egen kalender for opp pussing. Men du, husk å koordinere kalenderen slik at du ikke dobbelbooker :) 

Gratis kalender med store og gode ruter til å notere i

Min kalender er klar for å fylles med spennende hobbyprosjekter, skaperglede er viktig i min hverdag og selv om høsten er et stykke unna enda, så vet jeg at den skal fylles med mye flott. Meld deg på fredagshilsenen under her og ta del i en hverdag fylt med skaperglede du også.