Gratis mars 2018 kalender

Gratis mars 2018 kalender
Gratis mars 2018 kalender


Det er snart mars og det er snart vår 

 Akkurat i tide for en ny måned. Gratis mars 2018 kalender ligger i biblioteket, klart for å printes ut. Som de tidligere kalenderne jeg gir bort gratis, har også denne kalenderen fått farger malt med vannmaling, inspirert av naturen. Mars kalenderen har fått en frisk grønnfarge som minner om tulipanblader. Teksten i blått er inspirert av den skarpe, blå himmelen, opplyst av den etterlengtede vårsolen. 

Hver måned den 15. legger jeg ut en ny kalender i biblioteket. Den er laget spesielt for deg som følger Bye9designs fredagshilsen og er gratis. Ved å melde deg på fredagshilsenen, får du ikke bare tilgang til biblioteket med print, men du får også en epost hver fredag fylt med hobbytips og oppdateringer fra blogg og nettbutikk. 

Hobbykasse nr. 2 er fylt med….


Slik skriver du ut kalenderen 

Logg deg inn i biblioteket med passordet du får når du melder deg på fredagshilsenen. Er du påmeldt fra før, finner du passordet i siste fredagshilsen. Er du påmeldt, men får ikke fredagshilsenen? Sjekk spamfilteret ditt, av og til havner eposter der, eller i reklamefilteret.  

Når du er inne i biblioteket, trykker du på bildet av kalenderen og du er klar for å printe ut pdf filen. Velg gjerne et tykt papir som er stødig og godt å skrive på. Jeg bruker 160 grams papir. Du kan også velge helt vanlig kopipapir om du foretrekker det. Kalenderen kan du skrive ut så mange ganger du vil. 

Skriv ut flere kalendere til ulike formål om du liker det. Lag deg feks. en hobbykalender, strikkekalender, trimkalender, menyplanlegger eller en felles familiekalender. Rutene er store og gode, med plass til å skrive noen stikkord i. 

Bli med og finn skaperglede med papir du også

Jeg er her for å hjelpe deg å oppdage og utvikle din egen kreativitet gjennom ukentlige blogginnlegg og nedlastbare papirprodukter i mange varianter. Jeg har virkelig tro på at bruk av egen kreativitet er helsebringende både i form av å stresse ned, men også gleden over å skape noe og prestere noe. Bye9designs produkter lages derfor med skapergleden i fokus. Det skal være enkelt å komme i gang, og det skal være mulig å skape morsomme og vakre ting uansett om du er nybegynner eller erfaren.  

Jeg har tro på at alle er kreativ! Start allerede nå, med å laste ned mars kalenderen, og test ut noen av de andre printene som også ligger i biblioteket. 

Gratis mars 2018 kalender