Greengate og ferske kanelsnurrer

Da er det sannelig mandag igjen og vi er vel mer eller mindre klar for en ny uke. Jeg har i alle fall fått ladet batteriene med både baking, litt trim og ikke minst en tur ut i sola :o) Nå er det grått i Trøndelag igjen, men det er lyst ute og da får været være som det er. I går bakte vi kanelsnurrer, det er knallgodt, alt for godt….. Vi ble så fornøyd  med resultatet at snurrene fikk lov til å være med på en liten fotoseanse ved kjøkkenbordet. Og til dere som liker greengate, her en noen av mine favoritter.

Disse skålene er akkurat passe størrelse til litt syltetøy og rømme når det er vafler på gang

Disse små brikkene er anvendelig til mye, enten som en liten duk, en brikke i brødkurven eller en farveplett på serveringsbrettet. Akkurat nå har jeg dilla på blått og da blir denne tatt i bruk :o)

Sukkerdåsen er kjekk, den er fin og se på og gir bordet en ekstra fargeklatt når jeg vil ha det  :o)

Brødkurven er jeg så glad i. En kjærkommen farveklatt på kjøkkenbordet mitt :o)

Gjett om vi koste oss med ferske kanelsnurrer :o) Nå er ny uke igang og det er bare å sette kurs mot jobben igjen. I dag skal jeg gå fram og tilbake så det blir nesten en time med trim det. Bedre start på uka kan det vel ikke bli. Tusen takk til alle dere som titter innom meg, og tusen takk for alle kommentarer. Jeg har ikke fått følgerknapp på min nye side enda, men jeg håper den kommer på plass snart :o)  Jeg ønsker alle som er innom meg en strålende dag, ta med dere følgende ord fra Henrik Wergeland:

Den skjønneste jordens blomst

er smilet.

5 thoughts on “Greengate og ferske kanelsnurrer

 1. Fabelaktig says:

  Åh… de kanelsnurrene så herlig ut!

  Takk for fine tanker på skapblogger – innlegget! Skikkelig masse respons og så kos at du tok deg tid til å dele dine tanker :)

  Fabelaktig mandag og start på uken <3
  klemklem

 2. Tove says:

  Så utrolig lekker layout du har fått på bloggen din!Og bildene dine….Greengate og kanelsnurrer i herlig symfoni – hvem liker vel ikke Greengate liksom?Skulle gjerne hatt det meste fra den kant!(Du også kanskje,Hihi ?;)
  Høres ut som om du har hatt en deilig helg og begynt uka på en flott uka,håper den fortsetter i samme stil!Takk for skjønne kommentarer hos meg som varmer ihjertet!!!
  Toveklem:)

 3. Krossmyra says:

  Green gate har mye fint, har selv den lyseblå serien:)
  Fine bilder!
  Fortsatt fin tirsdag:)
  Klem

Comments are closed.