Grønt på bordet

Noen ganger er det gøy å dekke på bordet med fargetema. Til vanlig dekker man jo kanskje på middagsbordet med de samme tallerkenene, det samme bestikket og de samme glassene. Ettermiddagene er ofte travle, og hva man setter på bordet blir nok fort en vanesak. Middagen er snart klar og jeg strekker meg etter de samme tallerkenene som jeg gjør hver dag, egentlig helt uten å tenke over det. Men så er det helg, eller som nå hos oss, vinterferie. Plutselig har man litt ekstra tid og da synes jeg det er gøy å lete i skuffer og skap etter noe som ikke er i bruk så ofte. Jeg er veldig glad i grønt, da jeg gikk og tenkte på hva jeg skulle blogge om i dag, dukket tanken om et grønt bord opp. Utgangspunktet for fargen er Myrten. Den lille søte, grønnplanten som egentlig ikke trives så godt innendørs i tørr luft. Men nå er den nå en gang kommet inn i kjøkkenet mitt og der skal den få bo så lenge den vil.

DSC_8849

 

Det grønne pålegg fatet har jeg arvet etter min bestemor. Koselig å bruke det når vi dekker på til frokost eller kvelds. Sannelig hadde jeg grønne nespressokapsler å pynte med også.

 

DSC_8847

 

Green Gate er fast inventar på kjøkkenet mitt.

 

DSC_8836

 

DSC_8838

 

Treperlekjedet har vi laget selv med perler fra Søstrene Grene.

 

DSC_8842

 

Sugerør fra Miss Etoile, og servietter på mitt favorittspråk :o)

 

DSC_8845

 

DSC_8851

 

Har sett mange slike bilder som dette på instagram i det siste, måtte jo prøve jeg også da :o)

 

DSC_8854

 

Da nærmer også denne helga seg en ende. Ungene har vinterferie og jeg har et par fridager. I dag har det regnet for første gang på mange uker, kan det ha noe med at vi har sagt ordet ferie høyt…… Det skal visstnok også komme snø her, masse snø, så vi venter i spenning. Alt er bedre enn denne brannfaren vi har levd under så lenge. Da håper jeg dere alle får en flott søndagskveld og hjertelig velkommen til nye følgere. Så koselig!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20