Gult er kult på flaske

Jeg følger opp gårsdagens innlegg med litt mer fra kjøkkenbenken og da nærmere bestemt oppvaskbenken :o) Litt koselig å pynte rundt en plass som ikke alltid er like populær. Den nye kjøkkenkluten min har fått selskap med en zaloflaske som jeg faktisk har hatt i veldig mange år, ja, jeg husker faktisk ikke hvor lenge. Det er en glassflaske som i sin tid ble brukt til olivenolje. Jeg vasket den ren for olje og fylte på med zalo og vips har jeg en flaske som er mye finere enn plastflaskene :o)

DSCN1946 DSCN1949

 

Flasken har fått beholde den plastdingsen som alltid er på slike flasker, men skrukorka har jeg aldri brukt. Plastdingsen gjør at det ikke kommer ut så mye zalo i slengen, det heter seg jo at noen dråper er nok til en hel oppvask :o)

 

DSCN1951 DSCN1954

 

Jeg har ikke klart å bestemme meg for om jeg synes det er finest med blondesløyfe på, men det er jo langt mer praktisk uten, og gjør det mer tøft og rustikt :o) sååå, her blir det pyntet uten sløyfe :o)

 

DSCN1966 DSCN1971 DSCN1975

På tur til jobb i går klarte jeg å bli lurt til å tro at blank is var våt asfalt, da gikk det som det måtte gå, jeg falt…. Med andre ord, her er det langt fra vår og i dag tar jeg bilen, som er skodd med piggdekk, isbrodder skal ligge i veska, tas fram og settes på før jeg tar et skritt ut av bilen. Å, ja, jeg slo hull på buksa og kneet er plastret, foten er stiv og støl, men jeg overlever nok, hi, hi :o) Så til alle dere som ikke har vår enda, pass dere for glatt føre når dere er ute og går! Ha en strålende onsdag alle sammen! Og takk, takk i massevis for at dere titter innom meg!

 

 

 

2 thoughts on “Gult er kult på flaske

  1. Marianne D. Waagan says:

    Kjekt med Zalo på en annen flaske. Jeg liker heller ikke originalflaskene til oppvaskmiddel, og jeg har tatt i bruk en brusflaske fra 7 eleven som jeg har satt helletut på.

    Så leit at du falt på isen … uffa. Håper det går bedre.
    En fin onsdag til deg:)
    Klem fra Marianne

Comments are closed.