Gult som sola….

Jeg har flere ganger tatt meg i at jeg liker gult på hytta…. Jeg blir så utrolig glad over å se den strålende fargen sammen med andre friske farger. Det er nesten som sola er på besøk inne i stua :o) Jeg har et lite bord på hytta, egentlig er det et bærebrett som kan settes ned på egne føtter… Brettet fungerer som et kjekt avlastningsbord, og til tider også lampebord, eller slik som nå, bare noen hyggelig å se på :o)

DSC_6587

Puten er fra Greengate og ble kjøpt for noen år siden, fra å være vår og påskepute er den nå blir året rundt pute :o) Herlige friske Greengate farger!

DSC_6593 DSC_6598 DSC_6602 DSC_6603

Denne lille sitronskåla er kjøpt i Frankrike, perfekt til små sitronbåter når det er tid for reker.

DSC_6607

Da er jeg klar for å ta fatt på torsdagens begivenheter. Morgensola skinner inn gjennom vinduene og snart er det helg igjen :o) I ettermiddag skal jeg ta med meg ungene ut å spise, litt luksus å slippe unna middags lagingen på en vanlig torsdag :o) Håper dere får en fin dag alle dere som titter innom meg. Tusen takk for alle koselige kommentarer her på bloggen og likes på facebook. Har du lyst å følge bloggen via facebook kan du klikke på denne linken her.

 

6 thoughts on “Gult som sola….

  1. Anne Eriksen Valstad says:

    Skjønne deg, så nydelige bilder – og ja, gult er vakkert og så levende. Jeg har ikke slike farger hjemme hos meg, men synes at det passer veeeeldig fint på hytta di. Helt nydelig! Kunne tenkt eg ei hytte med slike glade omgivelser jeg også, men får foreløpig nøye meg med ei hyttetomt ;) Kos deg masse i kveld :))

    Klem, Anne <3

    • Hverdagsliv Det gode liv says:

      Tusen takk Anne :o) Hytta vår bruker vi mest på sommeren og da er det jo midt i blinken med slike friske farger, stortrives der! Bare gled deg til det står hytte på tomta di :o) Herlig kveld til deg også! Klem

Comments are closed.