Hageland Levanger – en oase til å bli glad i

Hageland Levanger - en oase til å bli glad i

Hageland Levanger - en oase til å bli glad i

Hageland har åpnet i ny drakt

En laaang vinter uten mitt favoritt hagesenter er nå over. 2.mars åpnet Hageland på Levanger dørene til et splitter nytt hagesenter. Her har det pågått ombygging i vinter, og wow, dette ble bra! Deler av bygningene er bevart, og nybygg er kommet til, her blir det godt å være både for ansatte og oss kunder.  

Fredag, uken etter, tok jeg turen innom for første gang, jeg var kjempespent og har jo fulgt med litt på bildene som er lagt ut på instagram. Planen var å få tak i grønne planter og kaktus til et blomsterbord jeg har tatt i bruk etter svigermor. ​Og kaktuser og grønne planter var det flust av. 

Hageland Levanger - en oase til å bli glad i
Hageland Levanger - en oase til å bli glad i

Helt rått café hjørne

​Det har blitt en utrolig lekker butikk. Innbydende utstillinger og hyller fylt med krukker, puter, og dekorasjoner i flere stilarter. Det finnes med andre ord litt av hvert å få tak i her. Den rustikke stilen de kjører på cafehjørnet er bare rå. Her kan vi ta en kopp kaffe mens vi bestemmer oss for hva vi skal ha. Kan hende noen synes ventetiden blir lang og foretrekker å sitte her og kose seg. Egentlig fikke jeg veldig lyst på et slikt bord i hagen jeg...... 

Hageland Levanger - en oase til å bli glad i
Hageland Levanger - en oase til å bli glad i

Her føler jeg meg velkommen

Det er ingen hemmelighet at jeg liker å tusle rundt på hagesenteret og få nye ideer. Her får jeg stifte bekjentskap med nye planter og få ideer til fornying i hagen. Jeg gleder meg rett og slett til å ta turen innom, jeg setter alltid av god tid, da kan jeg kose meg og nyte opplevelsen. Fordi det er nettopp det som er så flott med mitt hagesenter. Det er en opplevelse å komme dit. Selv om det er travelt er det munter stemning og alltid noen som kan fortelle og forklare når det er noe du lurer på. Og om jeg vil gå helt alene og bare titte og nyte opplevelsen, ja da får jeg lov til det også :) 

Hageland Levanger - en oase til å bli glad i
Hageland Levanger - en oase til å bli glad i
Hageland Levanger - en oase til å bli glad i

Den gode smaken av lokale produkter

En spennende nyhet er "Den god smaken av lokale produkter". Her finner du små syltetøyglass, kjeks og mye annet.... Jeg rakk ikke å se så nøye på dette denne gangen, det blir neste tur. Men her er det i alle fall gave ideer i massevis. En vakkert innpakket gave med en blomst og små lekre glass med syltetøy, poser med drops, eller noe annet fra disse hyllene. Wow, det er jo perfekt!!! 

Hageland Levanger - en oase til å bli glad i
Hageland Levanger - en oase til å bli glad i

Snart påske

Påskepynten har begynt å komme fram også på Hageland. Se på den stilige kransen med påskeegg i fjær. Ah, det er så mye spennende og jeg må helt sikkert innom en tur før påske og får skaffet litt pynt og noen påskegule planter..... 

Hageland Levanger - en oase til å bli glad i
Hageland Levanger - en oase til å bli glad i

Jeg fikk kjøpt med meg en hel rekke grønne planter, en kaktus og en av disse knallgule ranunklene. Nå skal blomsterkassen males, før jeg fyller den med mine nye planter. Bakerst i lokalet her skimter du døren som snart fører oss til sommerplantene og hagens trær og busker. Til høyre fører en dør oss inn til hagemøblene... Denne gangen gikk jeg ikke gjennom noen av disse dørene, jeg hadde mer enn nok med å få overblikket innendørs, men snart er jeg tilbake....  

Hageland Levanger - en oase til å bli glad i
Hageland Levanger - en oase til å bli glad i