Halloween bordkort og gavelapper

Jeg lovet Halloweenprint i dag og her kommer de. Lapper eller tags som kan brukes til det meste. Lim en lapp på en hvit papirpose eller fest den med bånd på godteposen til ungenen. Skal barna ut og gå knask eller knep? Da kan du klippe ut noen slike lapper og la barna gi bort som takk for det de får. La de hjelpe til og skrive takk på baksiden, tenk så koselig det blir å få besøk av en slik Halloweenvenn.

Du kan bruke disse som bordkort også. Brett svarte bordkort av litt tykkere papir og lim på. Det er tøft å blande de hvite og de orange, men smak og behag får styre det. Bruk hvit tusj eller blyant til å skrive på navnene, du kan også bruke en såkalt puffet tusj som gir tøff effekt.

Her kan du laste ned pdfen din. Husk at den bare er til privat bruk, men til gjengjeld kan du bruke den så mye du vil. Dersom du vet om noen flere som kunne ha glede av disse lappene, da hadde jeg blitt hoppende glad dersom du delte innlegget. 

hER ER DINE HALLOWEENTAGS

Last ned pdfen og skriv ut. Enklere blir det ikke 

Tja, kan man få for mye dotter..... Dottene sitter fast på et silkepapir som jeg tror ble kjøpt på Ikea. Dersom du vil ha enda flere Halloween tips kan du ta en titt innom dette innlegget. For ikke å glemme dette innlegget...

I tilfelle du ikke så knappen ovenfor..... Her er pdf filen du kan laste ned. Nå gleder vi oss til Halloweenfeiring her hjemme med en jentegjeng som er godt i gang med planleggingen allerede. Håper du får en super uke! 

hER ER DINE HALLOWEENTAGS

Last ned pdfen og skriv ut. Enklere blir det ikke 

Klem fra Nina