Heng opp instagrambildene

Instagram er blitt veldig populært de siste månedene. Lett å poste bilder, lett å få likerklikk og kommentarer, lett å kommentere andres bilder og mange trivelige kontakter skapes. Jeg skal ikke begi meg inn på diskusjonen om instagram, men et er sikkert, man kan fort bli hekta…. det finnes millioner av bilder som postes daglig, det sier seg selv at det er umulig å følge med. Det kan fort bli en “heltidsjobb” å følge med, og vips har du brukt en time eller to på å sitte å titte på andres mer eller mindre gode bilder. Ja, det skinner nok igjennom at jeg ikke er superfan av instagram, rett og slett for at det tar så mye tid. Men rett skal være rett, det tar tid å lage et blogginnlegg også, gjerne mye tid når man skal finne kilder og fakta og linker og diverse. Det tar også tid å følge andres blogger, så til syvende og sist handler det jo om hva man vil prioritere å bruke tiden sin på :o)

IMG_3844.JPG

Når det er sagt, jeg er med på instagram også :o) Jeg poster kun egne bilder, enten tatt med Iphone eller bilder fra bloggen. Bloggen oppdaterer jeg stort sett daglig. Jeg koser meg med bloggen, det er morsomt å dele bilder og det er morsomt å skrive :o) Her fra mitt høstpyntede inngangsparti.

IMG_3842.JPG

Instagram bildene jeg deler er ofte ting jeg opplever der og da…. Slik som dette, he, he. Tatt på fersken, i ferd med å spise opp røsslyngen……. :o)

IMG_3843.JPG

Av en eller annen grunn er kaffebilder en hit på instagram. Jeg elsker kaffe og da har det kanskje sin naturlige grunn. Kaffe, blomster og en god bok er en herlig kombinasjon :o)

IMG_3846.JPG

IMG_3848.JPG

Vakre steder som besøkes er også enkelt å poste via instagram, allerede mens man er på tur :o)

IMG_3841.JPG

På instagram får man alltid så mange hyggelige kommentarer når man ønsker en god dag til andre likesinnede. Koselig!!

IMG_3849.JPG

Collager er enkelt å lage og jeg bruker av og til dette når jeg poster bilder jeg har hatt på bloggen :o) Disse bildene er fra mitt innlegg 22.juli.

IMG_3851.JPG

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne hengt opp instagram bildene på veggen, laget en collage av gode minner og ikke minst en kaffecollage :o)

IMG_3850.JPG

Jeg har funnet en nettbutikk som gjør dette mulig. Sticky9. Her kan du lage magneter eller klebemerker uten lim av bildene dine og henge opp på for eksempel kjøleskapet slik som dette. Bildeen nedenfor er hentet fra nettbutikken.

e17268a2667072a38ca83cc5581b7846

Du kan ramme inn bildene dine slik som dette…. Har du mange bilder kan du bytte ut innholdet i rammen eller flytte om på bildene.

4da9dd43b83eaca624b9cd87cbaa01e9     e299780a74fcd5129fab26cd7eca7f5b

Du kan lage instagram deksler til nettbrett og mobil. Tenk så gøy å dekorere med egne bilder :o)

ab3b69e093f3f465c508d27f9a99a209

Selv om jeg foretrekker blogging foran instagram er jeg jevnlig innom og oppdaterer også der :o) Har du lyst til å følge meg på instagram finner du linken “her”. Nå skal vi gjøre litt kjøkkentjeneste og bake litt til helgekosen. Du skal ikke se bort i fra at det kommer et bilde av kaken på instagram i ettermiddag :o) Herlig lørdag ønsker jeg dere alle!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Heng opp instagrambildene

  1. Fru Tunheim says:

    Du, eg er også på Instagram, men liker blogg bedre. Insta trodde jeg betyr noe som er akkurat nå og at det er meningen med instagrambilder at du viser det du driver med her og nå…. Kjenner at jeg irriterer meg over dem som legger ut flotte redigerte bilder som er tatt lang tid tilbake. Men selvfølgelig, jeg trenger jo ikke å følge dem som bare ønsker å vise frem fotokunsten sin. Nå har ikke jeg sett deg på Instagram, men bloggen din var veldig fin.

Comments are closed.