Her er det inspirasjon å få….

Ja, det er helt umulig å gå inn i dette hobbyrommet uten å få inspirasjon. Her er det plass til å sitte å fundere, lese, sy, tegne, brette stjerner og hva annet du måtte ha lyst til av kreative sysler. Og vi snakker fortsatt Bjørkli Søndre, den plassen er fylt med herlige opplevelser :o) Så til de av dere som ikke kom dere av gårde på bloggtreff på denne vakre plassen, sett av tid dersom det dukker opp en mulighet igjen :o) Se denne vakre greinen med origamistjerner…

DSCN3419

Et vakkert moodboard, inspirert av fargepaletten som går igjen i interiøret på denne gården.

DSCN3418

Peacemerket laget av knapper…..

DSCN3436

DSCN3420

Dekorativt å praktisk å samle rullene i en kurv, her harmonerer farvene :o) Jeg har en slik kurv på mitt hobbyrom også, men der konkurrerer alt fra farvesprakende prinsessemotiv, dinosaurer og fotballmotiv til søte pasteller, polkadotter og julemotiv :o) Jepp, min kurv har absolutt et forbedringspotensiale :o)

DSCN3423

En stoffrull er drapert med gammelt avispapir, det forbauser meg ikke om denne rullen er fra den gamle nedlagte butikken som flere av tingene i dette rommet stammer fra. Hvis jeg husker helt riktig da :o)

DSCN3424 DSCN3429 DSCN3430 DSCN3431

Norgesglass kan brukes til det meste :o) Legg merke til at her matcher også farvene på saksa :o)

DSCN3435

I morgen kommer siste innlegg fra denne fantastiske gården. Da blir det en tur innom traktorgarasjen hvor vi spiste og koste oss på bloggtreffet. Ta veldig gjerne en tur innom vertinnens egen blogg: Bjørkli søndre. Hjertelig velkommen til mine nye følgere :o) Det er skikkelig stas å se at så mange titter innom meg :o) Ha en herlig dag alle sammen!!!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

3 thoughts on “Her er det inspirasjon å få….

 1. Rosehagen says:

  Ja, dette er bare så lekkert;)

  God onsdag til deg i solfylte trøndelag;)

  Klem fra Ann-Mari

 2. Reidunn says:

  Så deilig hobbyrom!!:)
  Her var det mange gode tips:)
  Etter sommeren skal jeg begynne på mitt hobbyrom. Gleder meg veldig til å få litt orden i alt det jeg har samlet på:)
  Ha en fin kveld!!
  Klem Reidunn

Comments are closed.