Her er min “mood” perm

Jeg elsker å la meg inspirere av vakre bilder, kreative bilder, morsomme bilder og  bilder som viser hvordan jeg kan lage noe selv. Interiørblader bidrar med kilosvis av inspirasjon, og det er nettopp det…. Kilosvis…. Når stabelen av blader er så høy at du må bruke flere timer på å bla deg gjennom disse for å finne det bildet av den hagekroken som var pyntet så fint, som du mener å huske sto i et blad fra i fjor…… Nå har jeg gått i gang med en ryddeaksjon og den er egentlig veldig koselig og inspirerende :o) Først kastet jeg alle blader eldre enn 2010. Eller ikke alle da. Julebladene tar jeg vare på, samt alle blader fra Jeanne d`arc Living :o) Resten av bunken har blitt til en morsom pauseaktivitet. Nå tar jeg med meg et blad og kaffekoppen og river ut bilder, nettadresser og slikt som jeg vil ta vare på. Alt limer, eller setter jeg inn i denne permen :o)

DSCN3644

Når jeg åpner permen er dette det første bildet jeg ser :o) Er det ikke flott? Jeg blir skikkelig glad når jeg ser dette bildet. Sommer, ferie og glade dager :o)

DSCN3645

Jeg river bildene, da får de så fin en kant. Her er temaet hage og sitteplasser. Jeg prøver å sortere litt innenfor kategorier, men permen er mest for at jeg skal få inspirasjon til møblering, pynt, farver og slikt i mitt hjem. Derfor samler jeg bildene etter innfallsmetoden og setter sammen slik det faller seg inn der og da :o) Skal du pusse opp eller bygge hus kan det nok være lurt å kategorisere rom for rom, med for eksempel gulvinspirasjon, vegg, maling, tapet, hvitevarer, kjøkkeninnredninger osv.

DSCN3646

Her har jeg litt inspirasjon til farver og innredning for gang, denne siden blir nok fylt opp enda mer og til slutt er det en flott collage. Egne sider for syprosjekt og nettsider jeg har lyst til å titte nærmere på, har jeg også laget :o)

DSCN3647

Kilosvis av blader blir til en perm, kanskje også to permer :o) For meg har det blitt enklere å finne tilbake til de bildene jeg liker og kanskje fører det meg nærmere gjennomføringen av noen av prosjektene jeg drømmer om :o)

DSCN3648

I dag har jeg fri, og ungene er på sin siste skoledag før ferien. Sola skinner faktisk over Trøndelag i dag, og det er lovet høyere temperaturer. Nå skal jeg få fart på støvkost og vaskebøtte før jeg kommer meg av gårde på joggetur. Etterpå blir det lunsj i hagen med noen gamle interiørblad og permen min ,før jeg skal en tur innom hagesenteret. Dette blir en fantastisk dag! Tusen, tusen takk til alle dere som titter innom, det gleder meg veldig! Håper dere får en flott og herlig fredag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

5 thoughts on “Her er min “mood” perm

 1. Monica Midtun says:

  Det var smart :) jeg begynte på det en gang- men det ble bare en begynnelse. Hm….noe jeg bør tenke mer på :)

  Ønsker deg en strålende flott dag og God helg

  Klemmer fra Monica

 2. Sivic says:

  Så lurt med en inspirasjonsperm fra bladene.
  Her er det ukeblader som ligger for tur til “opprydding”, river ut strikke/hekle mønster som ser kjekke ut. Har nok en tendens til å samle lenge på bladene mine også :)
  Stolene dine ble flotte også, har kost meg litt med å lese i bloggen din i dag :)
  Ha ei fin helg, klem

 3. Reidunn says:

  Ååå som jeg kjenner meg igjen med alle kiloene av interiørblader!!
  Det var veldig smart å rive ut det som kan gi litt inspirasjon og samle det i en perm eller to tre!!:)
  Jeg kaster heller ikke Jeanne d Arc Living bladene. De er bare så fine!!:)
  Lykken er jo å sitte å bla og studere litt forskjellige interiørblader helt for seg selv!!:)
  Ha ei kjempefin midtsommerhelg Nina!!:)
  God klem fra Reidunn

 4. Ingvild says:

  Hehe.., kjenner meg igjen, masse masse blader! Jeg tar et raus innimellom å gir bort haugevis :)
  Så smart ide du hadde her, må tenke på om jeg skal gjøre det samme…,
  Er ofte kanskje bare 2-3 sider i et blad jeg vil spare på.

  Ønsker deg en herlig sommer med masse glede!
  God klem <3

 5. Tove says:

  Snakk om å være systematisk og flink da!Blir aldeles imponert,men må likevel erkjenne at jeg er så glade hvert eneste et av interiørbladene mine at jeg ikke river ei flis i dem.Og jeg har en del du!(Helt fra 1984)!!!!!!
  Men du verden…burde,burde ;)
  Synes du var så effektiv med bladoppleggwt ditt her at jeg nesten fikk Dårlig samvittighet…og når jeg videre leser om vaskebøtter og joggeturer….say no more;)
  Flink du er!
  Kos deg i helgen!
  Toveklem :)

Comments are closed.