Herlig lørdag

Lørdag formiddag på hytta. Her koser vi oss selv om det ikke er riktig sommertemperatur enda. I går fikk vi malt masse og litt etter litt blir kjøkkeninnredningen forvandlet fra trehvit til grått og hvitt :o) Det er gøy å male når vi er to, når datteren min blir lei leser hun vitser og gåter fra ei bok mens jeg holder på en stund til :o) Jeg har foreviget innredningen før vi tok fatt på malingen så det skal bli både før og etter bilder på dere :o) På kjøkkenbenken hjemme har jeg ordnet en liten frokoststasjon med det jeg foretrekker å starte dagen med. Havregryn og rosiner holder leeeeenge :o) Det er greit å samle alt på et brett, da blir det litt mer orden på alle tingene :o)

DSC_9986

Skjærefjølene er fra Kremmerhuset. Koselig med slike små ord på :o)

DSC_9985 DSC_9984

Myrten vokser og trives. Den strekker sin grener mot lyset og jeg lurer på om jeg kanskje må formklikke den igjen :o)

DSC_9980

 

Dette gamle uthuset står på gården hvor vi har hytta vår. Her holder kopplammene til og i fjor ble vi kjent med to fininger.

 

IMG_1424

 

Nå skal vi ut en tur og se om lammene som kom i år. Ca. 150 nye lamunger har det nok kommet i år også. Vi håper å bli like godt kjent med noen av de slik som vi ble i fjor :o)

 

IMG_1431 IMG_1433

Da håper jeg dere alle får en herlig lørdag. Vi koser oss videre på hytta, mer maling og noen turer ut blir det i dag også.

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

One thought on “Herlig lørdag

  1. Hanne says:

    Elsker arkitekturen på disse gamle husene, de er så flotte:)

    De trefjølene har jeg ikke sett, de likte jeg! Jeg og A skal ha oss en liten shoppingtur i morgen (han brukte blåmandagen/frimandagen sin i dag til å ta seg inn igjen og slappet av hele dagen – forferdlig kjekt med konfirmasjon men forderdelig slitsomt også) og da tror jeg at vi må ta en snartur innom Kremmerhuset;)

    God klem til deg
    Hanne:)

Comments are closed.