Herlige bursdagskort

Sola skinner over Oslo by og jeg har hatt en kjempefin søndagstur opp til Ullevål hvor jeg har tittet på livet rundt cupfinalen. Deretter ble det en runde rundt i Ullevål hageby før jeg uten kart og kompass fant tilbake til leiligheten hvor vi bor denne helga :o) I dag har jeg skikkelig lyst til å vise dere dette herlige og friske bursdagskortet som datteren min laget til søskenbarnet sitt på 2 år :o) Jeg er så heldig at datteren min elsker å holde på med alle slags puslerier akkurat slik som meg selv. Det gjør at vi får mange fine stunder sammen der vi kan kose oss med ting vi lager. Slike kort som dette er koselig å lage også sammen med mindre barn. La de male og tegne og bruke masse farver, deretter klipper du ut deler av tegningen og limer på kortet. Her er det Ole Brum og vennene hans som er tema :o)

DSC_7627 DSC_7633-001

Det er lagt ned noen timers arbeid i dette kortet. Først har hun tegnet motivet med blyant, deretter sort tusj, før hun har fargelagt tegningene med tynne tusjer. Til slutt er motivet klippet ut og limt på :o)

DSC_7636

DSC_7637-001

 

De lyse lilla kortene vi har brukt er kjøpt hos Norway Design i Trondheim. Det er nesten litt perlemorsskimmer i papiret. Her ser dere hvor tynn spissen på tusjene er :o)

DSC_7642

 

Det er så herlig med slike hjemmelagede kort, og det er ekstra stas å gi bort slike når det er lagt ned så mye arbeid som det er gjort her. Det er nesten som en gave i seg selv det :o) Kortet fortjener virkelig et blogginnlegg :o) Nå skal jeg pakke i bilen, vi er snart klare for den lange kjøreturen hjemover, men vi har hatt ei fantastisk helg her i Oslo og batteriene er ladet før vi starter på innspurten til advent :o) Jeg ønsker dere alle en skikkelig god og herlig søndag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Herlige bursdagskort

Comments are closed.