Maritime sommerbord

Søndag formiddag, stille i huset, kaffe i koppen og Tour de ski i bakgrunnen, dagen kan ikke starte bedre :o) Nå skal jula sakte men sikkert pakkes bort. Juletreet står fortsatt vakkert og grønt, ikke en nål har det felt enda, det skal derfor få stå der inntil alt annet er pakket ned i sin esker :o) I går var vi innom nyåpnede Skeidar i Trondheim, det er alltid spennende med nyåpnede møbelbutikker, hvordan stiller de ut sine varer, hvordan dekorerer de. Noen butikker er utrolig dyktige på å lage koselige, lekre utstillinger som gjør at du kan tenke deg å gå der i timevis og se på alt det fine. For å si det slik, denne nyåpnede butikken har fått til noen flotte utstillinger som gir inspirasjon innenfor ulike stilarter. Men de har fortsatt potensiale… Jeg har imidlertid lyst til å ta turen tilbake og da har de vel gjort jobben sin da…

IMG_0445

Blått og hvitt er nydelig. Denne oppdekning gir meg sommerstemning.
IMG_0446
Midt på vinteren liker jeg å bruke varme farver rundt meg, det gir en lun og varm følelse når kulde, snø og regn herjer rundt oss. Men hvitt og blått er også vinterens egne farver. Med duker, dekkebrikker og stoffservietter lag på lag så gir også dette et lunt inntrykk etter min mening.
IMG_0447
Massevis av naturfarver og rustikke innslag i denne utstillingen. Røft og mykt på samme tid.
IMG_0453
Detaljbilde fra utstillingen ovenfor. Knotter av ulike størrelser og i “gull”. Brukes som et dekorativt element på veggen, men er også en praktisk plass for å henge av seg jakker, vesker, skjerf og annet.
IMG_0452
Drivved dekor. Når vinterstormene har herjet fra seg finnes det mye spennende i sjøkanten. Ta med barna på skattejakt og lag slike dekorasjoner selv. Bor hull i hver treplanke og tre hampetau gjennom. Har du ikke tilgang til sjøkanten kan slik drivved som er brukt her også fås kjøpt hos Panduro.
IMG_0451
Nå skal jeg tilbake til mitt julepyntede hjem og gjøre et forsøk på å få det mindre julete. Det er midt på dagen, grått og nesten mørkt ute her i Trøndelag. Det er bare å tenne lys og sette i gang :o) Ha en god dag kjære følgere.

3 thoughts on “Maritime sommerbord

 1. Marianne's lille rom says:

  Koselig innlegg!
  jeg kan også gå og titte på utstillinger i timesvis – og undre meg over hvor dyktig det går an å bli…
  Drømmen min er nemlig å være god på akkurat slikt, så jeg øver meg hele tiden… :-)
  Ønsker deg en fin søndag!
  Klem, Marianne.

 2. Mamas Heart n Soul says:

  De knottene på veggen likte jeg! De ga meg en ide, så kanskje det er på tide å bytte ut den gamle knaggrekken i gangen og heller prøve knotter?! Tror det kan bli et artig innslag der.
  Fortsatt godt nyttår! :-)

Comments are closed.