Hjemmelaget til morsdagen

Da er det snart morsdag igjen, dagen da mor kan hedres litt ekstra. Personlig synes jeg dagen hadde mest sjarm da ungene var små. Hjemmelagede kort og kaffe på sengen med ungene tumlende rundt, det var tider det :o) Men når det er sagt er det kjempekoselig når datteren min har hemmelighetskremmerier på gang og det pakkes og ordnes og gjøres litt ekstra stas på dagen :o) Jeg synes jeg er så heldig :o) Hjemmelagede ting synes jeg er ekstra stas å få. Små fingre som har plundret med et lite perlebilde, eller en tegning til mamman sin. Forventingene vi kan se i de små fjesene når de skal gi bort det de har laget, det er morsdag synes jeg :o) Derfor har jeg i dag funnet fram noen herlige bilder og kort som kan varme et morshjerte i morgen. Det er jo ikke slik at alt må være hemmelig når det skal være morsdag, så mamman må jo gjerne være med å hjelpe til :o) En koselig stund med litt kreative sysler sammen med barna er gull verdt! Til dette bildet kan du bruke et canvaslerret, litt maling, noen knapper og papir som du klipper ut blomster og fargelegger. Har du ikke canvaslerret kan en pappplate trekkes med hvitt eller farget papir. Foto: Amazon.

71-rgxWYh4L._SX425_

En bukett av barnas hender, enkelt og sjarmerende :o) Foto: Trendy TreeHouse. 

a474f8b14d8b0a4cfdf6db070721a153

Et bilde av barna med en hjemmelaget ramme kan ikke være feil :o) Se hvordan du gjør det Via Creative Carmella

b0d2389463dbb118c2b31391dc0091c7

Søte enkle kort, her er det bare å klippe ut bokstavene fra et magasin eller annet papir som du har liggende. Lim på og vips et flott og annerledes kort :o) Foto: Allaboutyou

PP-cutout-mag-letters-Mothersday-j5RFVc-card300x400

Moderne vri…. print ut og ram inn. Stort enklere kan det vel ikke bli :o) Gratis print Via MoodKids

8a225760a05f59654bf17a31ad1864b2

En gave trenger ikke koste penger, men den må gjerne koste litt innsats :o) Å få slike lapper med et løfte om en hjelpende hånd må jo være perfekt :o) Disse kan printes ut gratis via Ambrosiagirl.

IMG_1442Nå står marengsbunnen til en pavlova i stekeovnen. Den skal vi pynte i morgen med masse krem og friske bær. Gleder meg allerede :o) Det er også noe av gleden med morsdagen, datteren min er så glad i å bake og en koselig stund på kjøkkenet sammen for å bake en av favorittkakene våre, det er også gull verdt! Ha en herlig lørdag alle sammen!

 

 

4 thoughts on “Hjemmelaget til morsdagen

 1. amdesign says:

  Hei på deg!!! Veldig enig med deg!!!
  Det var en koselig tid når ungene var små,
  men nå er det en ny epoke, vi har mange ungdommer i hus i helgene,
  og det er sjarm rundt det også. De lager taco, koser seg hjemme hos oss!
  Kjærester er på overnatting, og vi må ut å hente sent på kvelden.
  I går bakte Andreas boller til oss! Så det er ikke så dumt at de er blitt større egentlig!!! Og jeg gikk en 2 timer lang tur! Og kom hjem til nystekte boller og kakao. Og jammen fikk jeg ikke en nydelig bukett med blomster, og min kjære, snille mann bakte hjemmelaget pizza til oss! Kan faktisk ikke huske en så fin morsdag….. Det eneste som manglet var min egen mamma….

  Ha en fin dag!

  Klem fra Anne-Marit

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Høres ut som en veldig koselig dag :o) Hver tid har sin egen sjarm og det at ungene vokser til og fyller huset med liv og latter og kjærester og venner er skikkelig trivelig! Det synes jeg også :o) At ungene baker og overrasker med kaker eller middag er tusen ganger mer verdt enn en dyr gave for min del :o) Det skaper herlige og gode minner :o) Ha en herlig ukestart! Klem til deg!

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: