Hjemmestrikket, godt og varmt – september Socks

Det er noe eget med hjemmestrikkede lester… Fargene, mønsteret, kvaliteten og ikke minst, arbeidet bak :o) Disse sokkene fikk jeg i gave av min mor. Hun elsker å strikke og produksjonen av gensere, skjerf, luer, kluter og annet nyttig er stor :o) Hun har aldri vært særlig glad i å strikke sokker, men plutselig ga hun seg likevel i kast med det, og glade er vi for det. Vips så er hun oppe i en anseelig mengde sokkepar, i tillegg til alt det andre fine hun strikker :o) Det har nemlig blitt tykke gode sokker til hele familien og gaver litt her og der og alt i skikkelig ullgarn. Disse sokkene var vel ikke opprinnelig tenkt å bli mine….. men jeg ymtet frampå om at dette hadde vært en fin bursdagsgave….og det ble det :o)  DSC_4321

Sokkene er fra Drops design og heter September Socks. Har du lyst til å strikke disse du også finner du oppskriften «her».

DSC_4324

Disse sokkene er ikke strikket med Lima, men med Sterk fra Du store Alpakka. Det er mykt og slitesterkt bruksgarn i 40 % alpakka og 40% merinoull som er forsterket med 20% nylon.

DSC_4329 DSC_4319

Datteren min har tatt de på seg slik at jeg fikk foreviget dem. Jeg lurer på om det var så lurt egentlig…. Jeg har ikke fått de tilbake enda…..

DSC_4316

Mønsteret er tidløst og klassisk og jeg synes fargene er så gode. Mine favoritter når det etterhvert blir kaldt ute.

DSC_4306

 

I dag har det vært et fantastisk vær i Trøndelag. Sola skinner og det er godt og varmt. Det ble faktisk også fjelltur i godværet i dag. Nå skal jeg male litt mer på trappa, det nærmer seg en ende på det prosjektet også ser jeg. Gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet :o) Tusen, tusen takk til alle dere som titter innom bloggen min og gjør det så morsomt å blogge. Hjertelig velkommen til nye følgere! Jeg håper dere vil trives her. En herlig, god søndagskveld ønsker jeg dere alle!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “Hjemmestrikket, godt og varmt – september Socks

 1. Inger Marie says:

  Kjempefine!
  Og ikke noe slår hjemmestrikkede varme sokker!
  Alltid populære gaver og gøy for oss som liker å strikke:)
  God søndag:)

 2. Maria - Sabelhagens olivlund says:

  Jättefina! Skulle gärna sticka ett par, ska kika på mönstret. Har aldrig stickat sockar, så det skulle vara roligt att prova:)
  Ha det gott
  Kram Maria

Comments are closed.