Hjerter, massevis av hjerter

Torsdag ettermiddag og jeg har tatt helg :o) Det er utrolig deilig med langhelg, og fridagen i morgen skal utnyttes maksimalt med vasking, rydding og klargjøring til filmkveld for en liten jentegjeng med 11 åringer :o)

I dag må jeg bare vise dere noen hjerter jeg sydde her en kveld. Jeg er så heldig å være del av en utrolig flott gjeng på jobb. I hele høst og vinter har denne gjengen stått på for å nå mål vi har satt oss og vi har klart det. Opp og ned turer i hverdagen, men evne til å stå på for hverandre og støtte hverandre. Kan det bli bedre? Jeg ville så gjerne glede denne herlige gjengen og kom på at jeg hadde lyst til å gi de ett hjerte hver, og en kveldsstund denne uken ble disse til. Dagen etter ble de med på jobb og nå håper jeg de lyser opp for hver og en i en travel hverdag :o)

Sy hjerter, massevis av hjerter Sy hjerter, massevis av hjerter Sy hjerter, massevis av hjerter Sy hjerter, massevis av hjerter Sy hjerter, massevis av hjerter Sy hjerter, massevis av hjerter
Hvert hjerte har to ulike sider, jeg liker så godt disse fargene. Friske, lyse, kvikke farger. Nå skal jeg kose meg med enda et syprosjekt. Jeg gleder meg til å vise det fram for dere :o) Jeg ønsker dere alle en hjertelig god torsdagskveld!
EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

One thought on “Hjerter, massevis av hjerter

 1. ♥ Netta ♥ says:

  Så fint å ha en så fin gjeng rundt seg i hverdagen. Vi trenger alle noen å dele både opp- og nedturer med. Nydelige hjerter du har sydd i herlige farger! Jeg kan tenke meg damene ble glade for denne fine gaven :-)

  Gjett om jeg gleder meg til ferien i sommer. Det er nå tredje gangen vi ferierer i Sør-Frankrike og det er like herlig hver gang. Hvor skal dere være?

  Ha en super helg!

  Klem
  Netta

Comments are closed.