Hobbykasse nr. 4 er fylt med…..

Hobbykasse nr. 4 er fylt med.....
Hobbykasse nr. 4 er fylt med.....

Hobbykasse nr. 4 er fylt med litt påskesysler og andre morsomme ting

Da er jammen meg hobbykasse nr. 4 fylt med forskjellige ting jeg har lyst til å holde på med de neste ukene. Noe har blitt med over fra forrige kasse, en bok jeg ikke har kommet igang med enda og noen garnnøster. Denne uken er jeg nemlig i full gang med å gjøre ferdig noen av sidene i den nye strikkejournalen, og det meste av tiden har gått til å jobbe med den. Når jeg jobber så intenst med et prosjekt, er det utrolig godt å slappe helt av med noe annet. I en sånn fase er kanskje den aller viktigste hobbyen noe jeg ikke kan putte i hobbykassen.... Nemlig fysisk aktivitet. Hver dag er Idefix og jeg ute og går flere turer og da er jeg alltid klar til mer jobbing foran pc og tegnebrett etterpå.  Men nå skal vi ta en titt på det jeg har funnet fram denne gangen.... 

Bøker jeg gleder meg til å lese

Jeg gleder meg virkelig til å komme i gang med denne boken. Dersom den er like god som den første, "Så lenge det er stjerner på himmelen",da vil dette være en bok det blir vanskelig å legge fra seg. Under ser du så vidt snurten av bok nr. 3 i New Zealand trilogien, som jeg ikke har startet på enda. De to første bøkene raste jeg gjennom, og er noe av det beste jeg har leste på lenge. I fredagshilsenen til følgerne mine sist uke, skrev jeg om ulike måter å feire. Når den nye strikkejournalen er ferdig og lagt ut i nettbutikken, da skal jeg feire. Og premien, det er å lese disse to bøkene....  

Hobbykasse nr. 4 er fylt med.....

Ingen hobbykasse uten garn

Jeg var innom en butikk hvor det bugnet av herlige farger på fritidsgarnet fra Sandnes. Selvfølgelig klarte jeg ikke å motstå fristelsen. Dette skal bli årets påskestrikk. Små tovede kurver som skal kunne lukkes med skinnsnoren. Utgangspunktet vil bli de tovede kurvene jeg har strikket tidligere, i ulike størrelser.  Nå gjelder det å holde fingrene unna garnet før det blir påskeferie.... 

Hobbykasse nr. 4 er fylt med.....

Bullet journaling

Jeg elsker å planlegge, skrive lister, tegne og holde oversikt over alt som skal gjøres. Denne boken er nyinnkjøpt og skal brukes til å holde oversikt over nye blogginnlegg, nye print, ideer, deadlines for når nye produkter skal ut i nettbutikken, ideer til nye tegninger og print og ideer til nye blogginnlegg. Kanskje er dette noe som kan komme som blogginnlegg etterhvert, men inntil videre blir dette en "privat" hobby som jeg skal kose meg med. For deg som har lyst til å prøve ut bullet journal, og er nysgjerrig på hva dette er, så vil jeg anbefale nettsiden til Bullet journal. Det er enkelt sagt, et system for planlegging med penn og papir. 

Hobbykasse nr. 4 er fylt med.....

Tegneblyanter, penn og papir

Jeg har alltid likt å tegne. Den teknikken jeg liker aller best er den litt naive drodlingen. Her kan man sitte og tegne uten at ting blir perfekt. Enkle streker, kankskje litt skjevt og skakt, kanskje litt uferdig, men likevel uttrykksfullt og beskrivende. Denne uken går hobby og jobb litt over i hverandre, og de første illustrasjonene til strikkejournalen begynner å ta form. Med litt farger tror jeg ikke dette blir så verst, og noen av disse strikkemotivene skal etterhvert trykkes på koselige og morsomme strikkekort. 

Hobbykasse nr. 4 er fylt med.....
Hobbykasse nr. 4 er fylt med.....

Marspakken - "Feire"

Slik som dette ser det ut rett som det er på spisebordet hos oss. Her ligger kortene fra marspakken ute og temaet er "Feire". Det er mye vi kan feire i hverdagen. Her i huset er det 2 årsdagen til Idefix i dag, og den feiret vi med lang tur og en halv grillpølse. Jeg tror det er lurt å feire litt mer i hverdagen. Ting vi er stolte over, ting vi endelig har fått gjort ferdig, ting vi må gjøre flere ganger, slik som å vaske og rydde hus. 

Premien trenger ikke være en ny ting til deg selv eller huset. Det kan like gjerne være tid i kalenderen til å komme i gang med en hobby, eller sette av tid til en hobby du er veldig glad i. Det kan være tid til å trene, tid til å lese eller noe helt annet. Når jeg holder på med husarbeid, feirer jeg når jeg er ferdig med hver etasje, og premien kan være en rolig stund med kaffekoppen og et kapittel i en bok. 

 Nå gleder jeg meg til å sette av tid til å lage nye sider i fotoalbumet, og ta i bruke denne nye journalkort pakken. For deg som har lyst å begynne med fotoalbum eller lommescrapping (pocketscrapping), kan du ta en titt på noen av disse blogginnleggene hvor jeg har skrevet om det. 

Hobbykasse nr. 4 er fylt med.....
Hobbykasse nr. 4 er fylt med.....