Hobbysysler i ferietiden

Selv i 30 varmegrader er det deilig å slappe av med noen hobbysysler. Jeg er alt for rastløs til at jeg kan sitte lenge i solen og havner raskt inn i skyggen med ei bok, blad eller strikking. Uten internett, har jeg pløyd gjennom fire bøker på kort tid, jeg er godt i gang med en ny genser og jeg har lest massevis av franske blader. Jeg kjøper alltid hobbyblader og interiørblader når jeg er i Frankrike, oppfriskning av språket samt massevis av ideer er trivelig :o) Når bladene kan leses med iskald rosévin er livet herlig. Bøkene jeg leste var så gode at det rett og slett er mulig at jeg kommer tilbake med noen tips ved en senere anledning.

DSC_2098

Baking av makroner er noe jeg ikke har prøvd meg på, jeg er ikke så overbegeistret for denne kaketypen. Det skal visstnok ikke være så enkelt å få den helt perfekt heller i følge dommerne på kakekrigen…. Derfor gjorde vi det enkelt, bakeren hadde massevis av varianter, kakesmaking er ikke så verst hobby…. hi,hi.

DSC_2840

Sitron, vanilje, jordbær, café, pistasj…..

DSC_2843

Sprudlevann på varme kvelder….

DSC_2094

Scrapbooking for sommerens bilder, mange gode ideer, nå får vi se om det blir tid å sette noen av ideene ut i livet :o)

DSC_2992

Lett, luftig alpakkagarn, lettvekter i kofferten og deilig å strikke med selv på varme dager. Her er jeg igang med den populære Acnegenseren, men i en lysere blåfarge enn oppskriften foreslår. Blir sannelig spennende å se om jeg blir ferdig med den :o)

DSC_2997

DSC_3000

Herlig garn å strikke av, med tykke pinner går det egentlig raskt. Oppskriften til genseren, garnforbruk og pinnetykkelse finner du via Kamilleideer. 

DSC_3002

 

Nå er hverdagen igang igjen for min del, første dag på jobb i dag, joggeturen er unnagjort, kaffen er drukket og avisene lest. Ute regner det, men det meldes bedre vær allerede fra i morgen. Tror sannelig det skal bli greit å komme tilbake til normalen igjen. Ha en strålende tirsdag alle sammen og hjertelig velkommen til nye følgere. Kjempestas!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

6 thoughts on “Hobbysysler i ferietiden

 1. Mandelhjärta says:

  Søte fristelser og hobbysyssler høres veldig trivelig ut må jeg si! ;)
  Ble veldig nysgjerrig på hvilke bøker du har lest i sommer… Jeg har også lest noen, og skriver om de etterhvert på bloggen.
  Ha en fortsatt fin dag og sommer!! *klem*

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Ja, det er kjempekoselig! :o) Skal snart skrive om bøkene, det er ikke noen som er nye på markedet, men koselig uansett med leselektyre :O) Gleder meg til å lese om dine! Fortsatt fin sommer til deg også! Klem :o)

 2. Maria - Sabelhagens olivlund says:

  Så fina hobbysysslor du har:) Jag har heller aldrig bakat macarons, skulle vara kul att prova. Scrapbooking är också kul, men jag är inte så bra på det.
  Vill snart börja sticka en tröja, ska bara hitta ett fint mönster.
  Ha en fortsatt fin vecka.

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Åja, jeg koser meg med slikt småplukk, jeg er ikke så flink på scrapbooking jeg heller, men det er morsomt å prøve litt. Første genseren min på mange år, det må derfor være både enkelt og raskt å strikke, neste kan kanskje bli litt mer avansert :o) Fin uke videre til deg også! Klem

 3. Toves Sammensurium says:

  Så deilig den tråden ser ut,og skjønne farger…må visst direkte videre og sjekke den oppskriften ser jeg :) Kan tenke meg et strikketøy selv :)
  Franske blader hadde jeg gått helt bananas på og hadde nok vært en av flere grunner til drastisk overvekt på bagasjen,hihi!!!! Er så mange fine blad der :)
  Kjekke souvenirer å ta med hjem ;)
  Her har det blitt svært lite tid til både bladlesing og bloggelesing siste dagene,mye farting frem og tilbake.Så nå var det godt,men kan ikke sitte for lenge,tenkte meg på Multejakt på fjellet i dag kanskje?
  Før solen bryter gjennom helst!!!

  Du har vel blitt god og brun og kost deg og er forhåpentlgivis klar for hverdage igjen???

  Toveklem .)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Ja, den genseren kan du prøve, garnet er helt skjønt…. Blader ja, huff a meg, jeg ble litt betenkt da jeg kjente vekta på de bladene jeg hadde med, hi,hi. Måtte ha noen i håndbagasjen også… Å så heldig om du kommer deg på multetur, det blir ikke det på meg i år, vi kom så sent hjem at det nesten er slutt på bærsesongen, men mannen min skal prøve seg på en tur. Brunfargen er på plass til tross for at jeg trives best i skyggen, så ja, nå er jeg så klar som jeg kan bli for hverdagen :o) Klem

Comments are closed.