Høst i hagen

Det er høsstemning i hagen. Staudene står der høye og flotte og vet ikke helt om de skal slippe taket på frøkapslene eller om de skal holde ut en stund til. Jeg har plantet stauder som skal blomstre hele sommeren, derfor står noen stauder på sitt aller fineste nå og dekker over de som blomstret ferdige for mange uker siden. Noen steder står det busker der bladene begynner å få et nydelig rødgyllent skjær, det er en herlig tid i hagen. Skyggene trer tydelig fram, luften er skarpere og det er godt å kjenne at det er lørdag og fri. Jeg har planer om å få ordnet en del i hagen i helga. Klippe ned og rydde. Samtidig må jeg pynte litt også her :o) Jeg liker disse små stillebenene i hagen som er fine å se på. Har du nedfallsfrukt i hagen, er disse flotte å bruke som dekorasjon i hagen en stund.

DSCN5211

DSCN5218

 

Jentekatten vår Moshmosh er veldig nysgjerrig på hva som skjer her, ta et bilde av meg også da :o)

DSCN5219

Jeg liker min gamle benk som får stå ute året rundt. Den slites ned med verdighet :o) Her varmer morgensola og jeg kan nyte dagens første kopp kaffe mens jeg lager blogginnlegg :o) Men ikke i dag. Gråværet ligger tungt over oss i dag, men det loves gode temperaturer så da blir det nok utevær i dag også :o)

DSCN5220

Å sitte ute i sola med ei god bok eller strikketøyet, det er lykke for meg :o) For oss som er vant med ustabilt sommervær må disse øyeblikkene nytes :o)

DSCN5222 DSCN5224 DSCN5231

 

Nå skal jeg finne fram malepenselen igjen. Kanskje blir jeg ferdig med vinduskarmene i dag og da kan jeg begynne å flytte inn på rommet som vil bli kombinert kontor og litt syrom :o) Jeg elsker slike dager som dette, timene ligger foran meg og jeg kan bruke de til hva jeg vil, eller nesten da :o) Håper dere som titter innom meg får en flott lørdag!

10 thoughts on “Høst i hagen

 1. Tove Nordgaard says:

  Enda et flott innlegg Nina ! Høsten er en herlig tid også i hagen ! Ha en fin lørdag !! Klem fra Tove

 2. Lise says:

  Hei. Så hyggelig blogg du har, koselig innlegg. Kommer til å følge deg ja, liker det du skriver om. Ønsker deg en super hyggelig helg. Nyt dagen.

 3. Reidunn says:

  Høsten er en vakker årstid!!
  Så flotte bilder av de deilige eplene:)
  Det hørtes så utrolig koselig ut å sitte på denne benken og nyte en nytrukket kaffe!!:)
  Lykke til med malingen!! Deilig å få et eget rom til syslene dine:)
  Ønsker deg en fin lørdagskveld!!
  God klem fra Reidunn

 4. Millas blåbærtua says:

  Så koselige bilder med eplet ute i Hagen,skulle så fjerne hatteple og plommetre men får gå på slang heller,Hihi:)
  Nyt kvelden!
  Klem fra Lillian

Comments are closed.