Høst og litt glam i sofakroken

Lørdagen kom med regn, vind og gråvær, men jeg har puttet litt gull i sofakroken så da kan det regne så mye det vil…. Jeg liker veldig godt høstfargene,og de gyldne gullfargene passer meg utmerket. Jeg har aldri tidligere hatt en gullpute før, så jeg var skikkelig spent da jeg kom hjem og skulle prøve den i sofaen. Det finnes mange flotte gullputer i butikkene nå. Jeg sto og holdt fast i en paljettpute i gull som var skikkelig tøff, men så tøff er ikke jeg enda, den ble derfor liggende igjen i butikken til glede for noen andre :o) På bordet har jeg pyntet med lysestake i gull, den har jeg sett er på full fart inn i flere stuer. Både puten og staken er kjøpt hos Kremmerhuset og finnes i flere farger.

DSCN5100

 

DSCN5103

Så morsom utforming på denne lysestaken, jeg er kjempefornøyd :o) Prisen på disse lysestakene er 100 kr.

DSCN5104 DSCN5109

Jeg elsker roser og det må jeg jo ha når det er helg, denne gangen ble det en blanding av høstfarger og hvitt. Passet de ikke bra sammen med “gullet” mitt :o)

DSCN5110 DSCN5112 DSCN5121

I kveld blir det selskapeligheter, men før den tid skal jeg få ryddet det siste ut av det gamle jenterommet og klargjøre rommet slik at symaskinen min kan flytte opp i varmen :o) Gleder meg til det….. Og dere, det der med regnet…. jeg mente ikke det. Hvis noen vil ta over regnværet så er det bare å ta alt sammen….Jeg ønsker dere alle en strålende lørdag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Høst og litt glam i sofakroken

  1. Hanne says:

    Her er det slikt ubestemmelig vær i dag, sol og regn om en annen hele dagen. Og litt vind for å toppe det – umulig å gå ut for i det ene øyeblikket fryser du, i det neste svetter du og vips så er du gjennomvåt av regnværet;D Men vi koser oss inne vi, med blomster og den vakre lysestaken fra Kremmerhuset som havnet her også. Den er så fin:)

    Ønsker deg en god lørdag,
    varm klem:)

Comments are closed.