Høstens strikkenyheter

Jeg er absolutt ikke klar for høsten enda her jeg sitter og koser meg i varmen i Provence :o) Men planlegging av høstens strikkeprosjekter kan godt gjøres nå, i alle fall for meg som ikke strikker hver dag og overalt :o) Drops har allerede lagt ut mange spennende nyheter for høsten og vinteren og jeg har allerede noen favoritter :o) Denne nydelige isgråblå fargen er bare herlig. Luen og skjerfet er strikket i Air eller Brushed Alpaca Silk.

ai-001-243b-1

 

Herlig, kosejakke i Alpaca.

 

z-676-1

 Take it easy :o) Så enkel og herlig, flott høstfarge….. Strikket i Alpaca med riller og rundfelling. Genseren er strikket ovenfra og ned.

z-677-2

 

Herlige, gode kosesokker/tøfler :o) One Step Ahead, strikket i Andes.

47-1

Eir, strikket i Nepal med norsk mønster :o)

12-2

Grapevine, strikket i Karisma, hullmønster og knapper bak :o)

36-1 36b-1

Da er det bare å sikre seg høstens strikkeoppskrifter. Flott at vi kan trykke oss inn og laste ned gratis. Enkelt er det å bestille garn på nett også, men som jeg har sagt før, det er litt kjekt å kjenne på garnet og i alle fall se fargen i virkeligheten når man skal strikke plagg som krever en innsats :o) Håper dere har en herlig tirsdag. Her blir det ikke mye strikking, men en og annen maske på kveldstid får jeg til :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Høstens strikkenyheter

 1. Toves Sammensurium says:

  Satt faktisk selv og tenkte på strikketøy i går kveld,og her var det mye fint.Likte veldig godt luen og skjerfet øverst,hmmm,det spørs det spørs :))
  Alltid herlig når hlstklærne kommer i butikkene,man ser litt farger og trender og strikkede klær og får masse deilig inspirasjon.Nå klødde det ihvertfall skikkelig i fingrene mine etter å finne ut hva og hvilken farge det må strikkes noe av …snart!!!!
  Håper du nyter dagene,gleder meg til reisebrev!!!!!
  Toveklem .)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Da er det bare å sette i gang ja Tove :o) Har faktisk med meg strikketøy på ferie denne gangen og noen omganger på en genser har det blitt :o) Gøy! Reisebrev skal det bli, koselig at du vil følge med på de :o) Herlige dager til deg også!! Klem

Comments are closed.