Høstfarger og strikketøy

Ja, det er ikke høstfarger ute jeg snakker om, heldigvis. Men nå siler regnet ned utenfor og jeg har funnet fram et veldig gammelt strikkeprosjekt som jeg skal kose meg med….. Her snakker vi om et påbegynt arbeid som har ligget på hobbyrommet i flere år. Og hvorfor trekker jeg fram dette etter så mange år? Joda, det har seg slik at jeg for et par dager siden, da sol skinte så varmt, var innom en butikk i sentrum for å skaffe meg det jeg trengte til ferieturen. Der satt det to damer og snakket om strikking, den ene damen har strikket en helt fantastisk kjole som jeg fikk se bilde av, og opptil flere kjoler var under planlegging. Hele stemningen i butikken, kaffelukt, to damer som pludrer om koselige ting, sola som varmet utenfor, jeg fikk rett og slett akutt behov for å finne fram pinner og garn igjen :o) Så, nå er jeg i gang….

DSCN3899

DSCN3896

For de som lurer, dette er altså starten på et ullpledd. I stedet for lapper så strikker jeg strimler av ulike bredder, noen strimler får brede striper, noen får smale striper med flere farver og noen er ensfarvede. Til sist skal disse strimlene syes sammen.

DSCN3895

Egentlig er jo dette et veldig enkelt strikkeprosjekt. Lett å gripe fatt i dersom du skal se nyheter eller en film. Men siden alt dette garnet har vært kamuflert nede på hobbyrommet mitt blant alt det andre jeg holder på med, ja så blir det jo litt tiltak å komme i gang med det.

DSCN3894

Men nå er garnet kommet fram i dagslyset igjen og jeg blir fortsatt like glad over å se på disse gode høstfarvene. Kanskje det endelig blir teppe av det……

DSCN3893

Egentlig skulle jeg vel satt meg ned med en gang og strikket, men listen over dagens gjøremål på denne regnværsdagen er lengre enn lang. Men når husets hjemmelagede fredagspizzaer står klar på kjøkkenbordet, da er det helg, og jeg skal unne meg en stund med strikketøyet :o) Ha en herlig dag alle som titter innom og ei riktig god helg og ferie til alle som har det :o)

2 thoughts on “Høstfarger og strikketøy

 1. Rosehagen says:

  Hei;)
  Så fine farger;) Må smile litt når jeg leser! Hvor lett vi egentlig lar oss påvirke av andre;) Har kommet hjem med hodet fullt av ideer etter turer innom stoff og garnbutikker. Men striketøy er alltid greit å ha for hånden;)
  Sommerhuset under hadde jeg gladlig plassert på vår tomt;)

  Her er det en liten handlerunde som står for tur og en tur innom “studentleiligheten” som skal selges.

  God helg til deg;)

  Klem fra Ann-Mari

Comments are closed.