Høsthelg på hytta

Hyttetur i strålende høstvær, det kan sannelig ikke bli bedre enn ei flott høsthelg på hytta. Noen er hjemme og noen er med, slik er det når ungene ikke er småtasser lenger. Vi skal uansett få prøvd ut kapasiteten med flere overnattingsgjester så dette blir koselig. Enda er vi i en utprøvningsfase med oppheng og plassering av diverse ting. Jeg vil fylle opp med minst mulig, men ser at det allerede har blitt med alt for mye fra hytta ved sjøen…Ytterklærne havner i en haug innenfor døra for jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilket oppheng jeg vil ha i gangen. Mye er imidlertid på plass. Internett fungerer strålende over hele hytta fra og med nå! Det er sannelig blitt viktig i den tidsalderen vi lever i. For meg vil jo også det meste av jobben min foregå online, og da er det greit med et velfungerende nett. Med dagjobb i tillegg må kvelder og helger også tas i bruk, slik er det jo bare. Sofaproblemet løste vi enkelt, eller rettere sagt, nå har vi flyttet sofaproblemet. For hjemme i stua er det mangel på sitteplasser og bestemmer vi oss ikke snart for hvilken sofa vi vil ha, da blir vi vel sittende på gulvet julaften…. Men her skal dere få se litt av stua, sola skinner og det er fantastiske lysforhold.

fjellhytte - interiør - mountain cabin - nordic

Hytta ligger rett ved skitrekket så her blir det enkelt komme seg ut i bakkene til vinteren. For de som skal kjøre slalom ja….. Men jeg må ikke så langt unna for å finne bortoverløypene jeg heller. Tidligere i høst har jeg  vært på bli kjent tur rundt omkring her. Det er utrolig mange flotte hytter i dette området og turterrenget er til glede for de aller fleste. Det er ikke mange minutters spasertur før du er inne i fjellheimen. Herlig! Godt tilrettelagte løyper både på sommerstid og vinteren gjør det enkelt å komme seg ut i terrenget. Jeg gleder meg til jeg får på meg joggesko igjen! 

fjellhytte - interiør - mountain cabin - nordic

Bare en pute i sofaen…. Men det blir flere, jeg har en haug hjemme som venter på en sofa, i tillegg har jeg kjøpt nytt stoff fra den herlige butikken i Grimstad. Den vi finner et stykke oppe i sentrumsgaten, den i det gamle huset med massevis av stoff og greengateprodukter. Det er en av mine favorittbutikker i den skjønne sørlandsbyen. 

fjellhytte - interiør - mountain cabin - nordic

Vi tok med oss kjøkkenbordet hjemmefra også vi…. da ble det sannelig tomt på kjøkkenet også, men det fylte vi opp med møbler fra sjøhytta. Det jeg ikke har bestemt meg helt for, det er om fargen skal beholdes eller om dette er et maleprosjekt…. Det blir iallefall slik en stund til. Bildene er tatt med mobilen og med massevis av sol ble de dessverre litt kornete. 

fjellhytte - interiør - mountain cabin - nordic

Jeg elsker detaljer og her er det saft fra markedet i Provence, en lysestake fra den tiden vi bodde i Frankrike og en nyinnkjøpt mugge fra Mathildes verden på Steinkjer. Den ble kjøpt i sommer, med tanke på at den skulle hit på hytta.   

fjellhytte - interiør - mountain cabin - nordic

Tømmerveggene er beskyttet med glassplate bak stekeplatene og oppvaskkummen. Den detaljen er jeg veldig fornøyd med, da jeg ikke ønsket å skjule veggen. 

fjellhytte - interiør - mountain cabin - nordic

Noen kopper er som skapt for hytta….. Ja, faktisk, kaffen smaker ekstra godt i denne koppen, sleng på litt sol og varme i hytteveggen og dagen er perfekt.  

fjellhytte - interiør - mountain cabin - nordic

Klem fra Nina