Høststemning hos Ib Laursen

Søndagskveld og jeg kom i skikkelig god stemning da jeg så disse bildene fra Ib Laursen. Jeg skal ikke gå så langt som å si at jeg får julestemning, men en sånn der god og lun følelse kommer snikende når jeg ser flammer i peisen, puter, pledd og saueskinn. Jeg tror sannelig jeg skal foreslå for ungene at det skal tennes i peisen og kokes kakao i morgen….. Vi må jo feire at det er høstferie i tillegg. Det blir lite tid til å lese bøker og strikke for tiden, men av og til er det greit å bestemme seg for at det skal settes av tid til det i løpet av dagen. Jeg har så utrolig mange flotte epostkurs jeg holder på å gjennomgå for tiden, i tillegg har jeg mine podcaster som jeg liker å lytte til samt at jeg er i full gang med å lage ideer til print som skal inn i nettbutikken. Det er så mye gøy å holde på med at jeg nesten ikke har tid til å sove…. Men når man nå sitter her med foten på en puff og ikke kommer seg noen vei er det sannelig flott å ha noe givende å gjøre! Akkurat nå er det trivelig å titte på disse stemningsfulle bildene, kanskje skal jeg titte innom noen nettbutikker etter lamper som passer på hytta. Jeg er sannelig kresen når deg gjelder lamper som skal dit, har sett meg ut noen runde i glass som jeg tror hadde passet perfekt i yttergangen, men så var det alle de andre rommene da….

b911644c-7a6a-413e-b54c-95d6cd0bb93a

Se på denne herlige kroken. Fantastisk lysforhold i et slikt hjørne, tenk å sitte her tidlig på morgenen når natten må gi slipp og dagen begynner å våkne til liv. I morgen tidlig skal jeg nyte stillheten, tenne et lys og kose meg med kaffe og aviser uten at jeg trenger vekke noen av ungene. Luksus som vi som er ungdomsforeldre kan kjenne på…… Dette er høststemning for meg. 

26ea91fe-cc00-486a-8395-ce51fa929c49

Til alle dere som har oliventreet stående ute, nå må dere begynne å passe på nattefrosten, plutselig er den her, og da vil oliventreet gjerne være innendørs. Nydelig rom med massevis av lys. Putene du ser er en del av høstens nyheter fra Ib Laursen.

72dd3db6-8884-4cf1-b82c-42bc4b9e4422

Det er mye blått i interiøret i år og denne nyansen er helt herlig. Jeg har alltid hatt sansen for de litt tåkete fargene, slike med et snev av grått i seg. Blått er jeg imidlertid ferdig med når det gjelder veggfarge, det hadde vi på kjøkkenveggene på 90 tallet, dog noe skarpere utgave enn denne. Gøy å se alt det som kommer igjen i interiøret, bare med en liten vri. 

2845e908-bb7f-4c04-b14d-b5b2c4010310

Vi må ikke glemme soverommet nå på høsten. Lune, vatterte pledd, ullpledd og sauseskinn gjør det varmt og lunt på kalde kvelder. 

29c788cc-645b-4354-9cae-40c3c6793a96

Trappa, det siste du ser før du stikker avsted på jobb og det første som møter deg når du kommer hjem. Koselig å pynte litt utenfor ytterdøra dersom man har mulighet til det. Dette var lekkert! 

4892497a-3078-4390-8c98-0d69f1ce1473

Enda et sted hvor det hadde vært enkelt å finne roen. Se de herlige vinduene og de blågrå nyansene. Når jeg ser kurven med blader tenker jeg på at det snart kan være gøy å trekke fram julebladene jeg har samlet på. Der er det jo så mange gode ideer til hva man kan lage nå når høstmørket senker seg over oss. 

a35d93a4-2551-4a06-a1de-eeb47da263e4
Alle foto er fra Ib Laursen

Nei, nå skal jeg sette meg til med noen epostkurs. Det er så mange fantastiske bloggere der ute som er dyktige på å lage små, nyttige og ikke minst gratis, epostkurs hvor vi kan lære om det meste. Jeg har hevet meg på mange av disse og akkurat nå er det bloggdesign jeg gjennomgår. I tillegg er jeg i gang med å lage mitt eget epostkurs, et gratis kurs som du snart kan få glede av. Har du ikke prøvd slike kurs før vil jeg absolutt anbefale det. Det er mye lærdom å hente for deg som er hekta på instagram, har lyst til å ta bedre Iphone bilder, har lyst til å begynne å blogge, organisering av hverdagen som du snart kan hive deg på hos meg og tonnevis av andre interessefelt. Ha en herlig søndagskveld! 

Klem fra Nina 

 

Translate »
%d bloggere liker dette: