Humlehagen

Tenk at det er blitt 1. august. Måneden da skolene igjen starter, hvis det ikke blir streik da, de fleste starter på jobb igjen etter en etterlengtet ferie og kveldene begynner sakte men sikkert å bli mørkere. Jeg liker august, det er en god måned synes jeg, det er ofte lunt og varmt enda, det er koselig å sitte ute med tente lys og enda er det lenge igjen til høst og vinter. Når kveldene blir mørkere er også tiden inne for å komme i gang med noen inne aktiviteter, hobbyer som liksom ikke kan gjøres når sola skinner og vi aller helst vil være ute hele tiden :o) Til de av dere som husker det, den første i hver måned er også den datoen jeg presenterer en blogg jeg liker veldig godt :o) Denne bloggen er rett og slett en glede å titte innom. Her er det mange vakre bilder og ikke minst, ord, mange ord, ord til ettertanke, ord til glede, ord til tårer, ord til latter, ord som gir ro i sjelen…..

058

Bloggen jeg snakker om heter, som det står i overskriften…..

Humlehagen

cottage2

Damen bak bloggen heter Else Britt, en herlig, blid dame som er glad i livet ved sjøkanten, hun tar oss med rundt i hagen hvor det spirer og gror og vi får treffe de herlige dyrene hennes rett som det er. Spesielt har jeg sansen for Trulte….. :o)

lurekikking3

Vi får også tips om forskjellige retter hun lager av det som gror i hagen hennes og bildene er rett og slett en fryd for øyet.

Banankake2

Else Britt er en dame som undrer seg på mye, dette deler hun gjerne med oss i form av dikt. Jeg skulle veldig gjerne likt å treffe denne damen som gleder seg over hverdagens øyeblikk, som er så flink til å sette ord på mye av det vi tar for gitt, som stopper opp og deler vakre ord om hjertesteiner, om vannet som sildrer om naturen rundt oss og rett og slett lager dikt om hverdagen.

tåkenatt1 Tusen takk til Else Britt som deler så mye vakkert med oss. Jeg gleder meg alltid til nye innlegg og er så glad for at jeg har funnet denne herlige bloggen hennes. Besøk henne gjerne i Humlehagen :o) Bildene har jeg lånt fra bloggen hennes uten å spørre om lov, men jeg håper det går greit likevel :o) I kveld har vi pakket og ordnet oss klare, i morgen går veien til Nice og flyet som skal ta oss med hjem til Trøndelag etter tre herlige uker på den franske rivieraen. En av tingene jeg gleder meg til er et stabilt internett…. :o) Herlig fredagsnatt til dere alle!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “Humlehagen

 1. Else Britt says:

  Kjære Nina! Tusen takk for så fine ord – sitter her og er litt rørt og varm i hjertet for jeg håper jo alltid at det skal skje et møte mellom leseren og ordene – det er hele meningen og tanken min med å skrive – så tusen takk Nina, for at du er der og deler ordene og bildene sammen med meg! :) Jeg ble glad! Ønsker deg riktig god ferie – jeg tar litt “småpauser” fra bloggen nå i sommer, gleder meg til fine stunder på bloggen og litt oftere innlegg etterhvert når ferietiden er over! Klem fra Else Britt :)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Så koselig å høre! Det er godt å gjøre andre glad og det er så koselig å dele gode blogger videre med andre! Jeg gleder meg til flere innlegg fra deg! Kos deg videre i sommer og nyt feriedagene! Klem

 2. Reidunn Kristiansen says:

  Nå har jeg endelig fått et nett som funker!!
  Da måtte jeg jo bare innom deg en tur vet du:)
  Så spennende blogg du viser frem i dag. Må nok legge meg til som følger der:)
  Tenk at du skal til Nice:) Høres helt fantastisk ut!!
  Da vil jeg ønske deg en kjempefin tur og håper du opplever mye fint:)
  God klem fra Reidunn

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Tusen takk Reidunn! Nå har vi nettopp kommet hjem etter tre herlige ferieuker i Sør-Frankrike, ferien er snart over for min del. Nice er en herlig by, spesielt er jeg sjarmert i senk av gamlebyen hvor vi bruker å bo når vi er der :o) Kjedelig med dårlig nett, men når sommeren er over da er vel nett tilgangen bedre for deg også :o) God klem til deg!

Comments are closed.