Hvitt, glass, gull og snart nytt år

Snøen legger seg i tykke tepper i vinterlandskapet utenfor, jeg skulle ønske den kunne få ligge der. Men nå har det begynt å dryppe, og sakte men sikkert, blir de lette snøfnuggene omgjort til tyngre, våtere snø og regnet melder vel sin ankomst i løpet av dagen. Jeg liker ikke 0 grader og regn, jeg synes nesten det er mye kaldere enn -10, men det er vel bare noe jeg innbiller meg :o) Fordelen med denne typen snø er at den kan brukes til å lage de flotteste snøhuler, snømenn og snøhester. Hos oss blir det i alle fall enda en dag med snøbyggeprosjekt i hagen :o) Base og herje i snøen med barna er god trim for mor og far :o) Kanskje blir det kakaopause i snøen. Ekstra koselig er det å komme inn med friske kinn, unger som har herjet fra seg, tenne opp i ovnen og kose seg med en herlig kopp kaffe eller kakao med krem…

Her skal dere få se enda ett av mine jule”tablåer”. Jeg er veldig glad i naturmaterialer, kongler har jeg samlet i skogen ved flere anledninger og har derfor en stor pose med forskjellige sorter. Granbar jeg bruker inne er stort sett av edelgran da denne holder seg så godt.

IMG_0406

Dette lille glasstreet fant jeg hos Tilbords og det kan fylles med det du kommer på av småtteri. Til nyttårsaften kan konglene byttes ut med bittesmå kuler i sølv eller gull, eller kanskje hvite fjær. Små kuler med sterke farver vil være lekkert om du ønsker et mer lekent bord. Disse trærne finnes i ulike størrelser. Det hvite fatet med små hjerter er kjøpt hos Kremmerhuset.

IMG_0407
Disse glasskulene som ble kjøpt i Frankrike er jeg veldig glad i. Det er sjelden de får henge på treet, men  brukes i ulike dekorasjoner.
IMG_0408
Lysestakene er fra Orrefors, jeg liker at de kan brukes både til telys, smale kubbelys og som her til kronelys. En tung “sølv”ring er satt ned i lysestaken når disse lysene brukes.
IMG_0404
Jeg er ikke ferdig med jula enda, selv om nyttårsraketter smeller rundt omkring i boligfeltet. Kanskje har det noe med at jeg ikke hadde alt klart før lillejulaften. Juletreet dufter fantastisk enda og det skal jeg i alle fall nyte det en uke til :o)
IMG_0402
Dere er kanskje i full gang med planlegging av nyttårsaftenen. Trenger du tips til borddekning kan du ta en titt på innlegget mitt hvor jeg har samlet bilder av flotte bord i ulike stiler.
Jeg ønsker dere alle en herlig lørdag, nyt de siste dagene i romjula!
EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Hvitt, glass, gull og snart nytt år

Comments are closed.