Hvitt og vårlig i sofakroken vår

Tusenfryd er så fine synes jeg, og disse lubne små potteplantene passet perfekt i den lille blomsterkrukken med sommerfugler på :o) Litt påskestemning har det også blitt med disse eggene fra søstrene Grene. Disse skal få ligge her etter påske også en stund, med sine vårlige motiver. Etter at bildene var tatt fant jeg sannelig et lignende egg med en påskehare på og nå ligger også det på fatet.

DSC_0130

Lysestakene og fatet har jeg hatt på kjøkkenet en stund. Nå har jeg flyttet det til salongbordet og vips ble det nesten som nytt. Sett sammen pyntetingene med andre ting du har, flytt det til en annen plass i huset og det føles som du har fått noe nytt :o) Bare det å sette sammen tingene med forskjellige planter og blomsterbuketter gjør at inntrykket fornyer seg.

DSC_0132

Den lille vasen med sommerfugl på blir nok en favoritt til sommerpynten. Den kan jeg bruke flere steder i huset og jeg gleder meg allerede til pionene blomstrer, da skal denne brukes :o)

DSC_0135 DSC_0138

De avskårne ranunklene sto lenge, men nå er det bare denne igjen :o) Søt og dekorativ i sin enkelhet.

DSC_0141 DSC_0147 DSC_0149

Påskemarsipan, jeg elsker marsipan og det blir ingen skikkelig påske uten marsipan :o) Kolibrieggene er knallgode og akkurat passe store biter til en kopp kaffe etter middag. Nam.

DSC_0129

 

I fjor tok jeg også tusenfryd inn i stua. Det innlegget og bildene finner du  “her”. Nå har deler av familien inntatt hyttelivets gleder, mens resten er kattepassere hjemme, helt frivillig :o) Jeg vet ikke om noen bedre måte å feire påsken på enn noen dager ved hytta. Grilling i sjøkanten dersom været tillater det er herlig. Frisk sjøluft og forhåpentligvis noen solglimt. Slik været har vært hittil i påsken har det ikke blitt så mye som en kopp kaffe utendørs, men det meldes sol fra søndag av, kanskje får vi to fine soldager før jobben kaller igjen :o) Håper dere alle får en strålende skjærtorsdag! Tusen takk for at dere titter innom meg!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

8 thoughts on “Hvitt og vårlig i sofakroken vår

 1. ZenMamma says:

  Nydelig! Rett og slett nydelig! Du er så flink med disse vakre rene detaljene.

  Ha en herlig Skjærtorsdag du også:)

 2. Maria - Sabelhagens olivlund says:

  Fint du har pyntat på brickan. Så söta äggen är, synd att vi inte har Systrarna Grene i Göteborg:)
  Ha en fin påskhelg
  kram Maria

 3. Millas blåbærtua says:

  Det er utrulig vakre blomster:)så masse fint å finne i blomsterverden og så er det kjekkt med det ein finner ute og nå!
  Ønsker deg ei god påske!
  Klem fra Lillian

 4. Glada linjen says:

  Hej jättefin blogg som du har! Nu finns det både en Blog Hop och en giveaway på min blogg om du skulle vilja delta!

 5. Toves Sammensurium says:

  Å her har man gått glipp av mye gitt!!!har visst vært i en slags dvale siste dagene,kombinert med hektisk timeplan!Så det var godt å roe ned i dag,ja må innrømme det har vært veeeeldig rolig!!!
  Men den som har gått glipp av mye,slik som meg,fikk mye å kose seg med påå bloggen din her nå.Nydelig gul inspirasjon,tips til hverdagsaktiviteter(som jeg skulle lest før i dag haha) og mye fint.Så skjønt og vårlig på bordet ditt i innlegget her da..helt nydelig!!!De eggene kan absolutt ligge lenger enn påske!Så vakkert med sommerfugler forresten!har allerede observert noen levende eksemplarer rundt om her i år – deilige vårtegn!!!
  Håper solen leter seg frem i morgen.er helt klar for å tuske litt i hagen med forskjellige prosjekter og kanskje ha en frisk familietur :)
  VI får se hva dagen bringer ;)
  Fortsatt GOd PÅske til deg Nina!!!
  Toveklem:)

Comments are closed.