Hytte ved sjøen, litt inspirasjon

Vi starter gjerne hyttesesongen rundt påsketider, det er liksom fra den tiden på året at sjøhytta har sin sjarm :o) Ikke for det, å sitte inne mens vinterstormene uler rundt hytta og du spør deg for uvisst hvilken gang hvor mange år hytta egentlig, har stått og kommer fram til at den holder sikkert gjennom denne stormen også….Ja, det har kanskje sin sjarm, men da er det godt å være hjemme også, hi, hi :o) Vi maler og maler på hytta, eller rettere sagt, min pappa maler og maler og det blir sannelig fint. Nå står det trehvite fiskebenstaket for tur og jeg gleder meg veldig til å se resultatet. Skulle vi gjort denne jobben selv tenker jeg taket hadde forblitt trehvitt og veggene mørkerøde, nå er det rett og slett hvitt…. Og da trenger jeg inspirasjon, for nå ble jeg plutselig særdeles kresen på hva jeg vil ha inn i hytta igjen… Bildene nedenfor er ikke mine, men jeg skulle ønske de kunne vært det :o) Så koselig dette bildet her.

d172e6d0d653a8280e763f7defc18739

Sjarmerende knaggrekke, se alt det lekre denne urbane farmjenta har inne på bloggen sin her.

5eecbdb87fd4f840d83339b5521e040e 12860fa53be048e9e537620cb741d89c

Så enkelt og vakkert, hvitt og grått, jeg har virkelig sansen for disse farvene. I tillegg er jeg jo helt betatt av gråblått og grålilla :o) Se mer nydelige bilder inne på denne bloggen her.

a775a059e168f26cba2e3deb8421dea3

Et lyst inngangsparti er deilig sommerlig :o) Jeg innrømmer at en stråhatt kanskje ikke er tingen ute i havgapet der vinden alltid leker seg, men til pynt er de flotte :o)

49324d22bc925e708e5caf7dc11c29de

Vidunderlig sjarmerende……

f03450e0b0af591201ea72b2e01a7802

Greengate, jeg elsker Greengate, denne varianten har jeg ikke sett før. Så flotte farver, det hadde vært helt perfekt på kjøkkenet mitt :o)

fb72ab963ecc9eee388c89a0037985f4

Sommersøtt :o)

shabby chic nook

Sommeridyll….

tumblr_lgkq1yJypA1qcr65io1_400

Enda er det nok litt tidlig å tenke på å sove en dupp i ei hengekøye, men du verden det hadde ikke vært så verst da. Det er bare å glede seg til lange, late sommerdager. I mellomtiden er det bare å titte på bilder, planlegge og glede seg :o) Ikke verst det heller!

Jeg håper dere får en strålende flott onsdag, tusen takke for alle hyggelige kommentarer og for at dere titter innom meg :o)

 

 

 

4 thoughts on “Hytte ved sjøen, litt inspirasjon

 1. Rosehagen says:

  Hei Nina;)
  Nydelige bilder og koselig skrevet. Ja, det er flere som vil ha varme, lange, late og aktive dager;) Her er det også planlegging av prosjekter. I sommer skal jeg male hyttetak og om veggene får en runde det må diskuteres her
  hjemme (hihi). Men det blir mange runder med interiørblader om dagen!!

  Hytta di ble jo bare så lekker etter maling;)
  Regner med at den blir rålekker når du får møblert.

  Ønsker deg en fin kveld;)

  Klem fra Ann-Mari

 2. Sabelhagens olivlund says:

  Vad glad jag blir att du hittade till min blogg. Så kunde ju jag hitta hit till dig.).
  Ha en fin kväll.
  Kram Maria

 3. Tove Nordgaard says:

  Flott tema! Herlig tid vi har foran oss nå Nina ! :-) Ha en fin uke …plutselig er det helg igjen. Klem fra Tove

 4. Jorill says:

  Herlige bilder!
  Ja det er ei fin tid vi har foran oss. Vi har starta hyttesesongen, så nå bare gleder vi oss til helger og ferie på hytta :)

  Fin torsdag til deg!
  Klem Jorill

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: