Hyttelivets gleder

Vi hadde noen flotte dager på hytta forrige helg. Godværet slo til for fullt over Trøndelag igjen og da er det godt å være på hytta. Malingsprosjekter har vi flere av der ute, men vi stresser ikke. Det viktigste arbeidet er utendørs, der har jo maling og beis en viktig funksjon. Det er sannelig ikke enkelt å være treverk i vind og blest, sol og salt sjø. I god været på lørdag ble derfor plattinger og naust prioritert. I sene kveldstimer og tidlige morgentimer ble badet ferdigmalt og gulvbelegg lagt på, så nå gjenstår det bare å få montert opp dusjen :o) Siden badet er bittelite, skaper det noen utfordringer med tanke på oppbevaring. Dere skal få se hva vi kommer fram til. Før og etterbilder kommer. En snartur innom min snille mamma, resulterte i et nytt brett fra Oisoioi. Jeg prøvde også et grått, men kontrastene i det svarte brettet gjorde seg mye bedre mot nymalte kjøkkenvegger.

DSC_3502

Jeg er strålende fornøyd med valget av farge på kjøpmannsdisken. Snuppa vår på tolv har gjort en god malerjobb i tillegg!!

DSC_3505 DSC_3508

Jeg er veldig glad i skåler og ting og tang fra Tine K Home. Hjemme går det i sort og hvitt fra dette merket, mens valget falt på grått her på hytta :o)

DSC_3510

Størstedelen av lørdagen gikk med til bading, bading og atter bading :o) Jeg skal ikke skryte på meg det, da det må til et visst antall grader i vannet før jeg går lenger enn til knærne. Men litt vassing ble det, herlig!!

DSC_3511

Bademadrassene er praktiske når det blir for mye tang, men det er jo akkurat tangstedene som er mest spennende. Her gjemmer jo både krabber og småfisk seg…. Undervannskikkert er gøy…. Et godt alternativ til dykkermaske dersom du ikke vil duppe ansiktet i vann. DSC_3516

Namdalskysten, variert og spennende landskap. Fra åpen sjø til lune viker. Fra blikkstille vann som ligger badet i sol, til havtåke og stormer som herjer. Været her ute er lunefullt, men du verden det er godt å være her :o)

DSC_3518 DSC_3522Det er sannelig blitt fredag igjen og jeg har allerede jobbet i to uker etter ferien. Nå er det sannelig på tide med en real helgevask før både lørdag og søndag skal tilbringes på fotballcup. I morgen er det i tillegg dugnad på mor og forhåpentligvis får jeg sett noen kamper også :o) Så vil jeg benytte anledningen til å takke alle dere som titter innom. Det er utrolig gøy å se at jeg også får stadig nye lesere i tillegg til alle dere trofaste. Dere inspirerer meg virkelig til å fortsette med bloggingen min :o) Jeg ønsker dere alle en strålende fredag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “Hyttelivets gleder

 1. Reidunn Kristiansen says:

  Så flott sted dere har hytte!!:)
  Ja det er litt spennende med værkontrastene på et slikt sted. Alle har sin sjarme:)
  Nydelig farge på kjøpmannsdisken!!
  Herlige bilder du viser:)
  Ha ei kjempefin helg!!
  God klem Fra Reidunn

 2. Rosehagen says:

  Hei;) Dugnadlivet er hektisk med aktive barn, men du så sosialt;) Kjente på det da guttene tok over det meste selv(ble 18 år)!! Da ble det styreverv i stedet i mange år;)
  Har dere hytte inni en vik/bukt slik at det blir varmt på floa? Tøffe de som bader ut mot havet. Så lurt med de bademadrassene. Sjøvannet har jeg ikke prøvd, men vi har badet i Funnsjøen nesten hver dag.
  Kjøpmannsdisken er kjempefin;)
  Spennende med ungdomsskolestart og klassedelinger kanskje!! Kjekt at de ikke blir berørt av streiken på skolestarten;) Håper hun sover godt;)
  Å tusen takk for kommentaren på kjolen min. Jeg skal sy den opp litt på skuldrene så får jeg bruke den en gang og “føle” litt på den;)
  God uke til deg;)
  Klem fra Ann-Mari

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Veldig sosialt med dugnad, mange trivelige mennesker å bli kjent med :o) Stranda vår har utsikt rett mot Folla, det er altså åpent hav rett imot. Her badet de på fjæra, mens jeg vasset, det var faktisk ikke så aller verst temperatur og når ungene bader i flere timer uten å bli blå så var det greit i vannet :o) Tror det har noe med vindretningen å gjøre uten at jeg kan så mye om det :o) Nå er de igang med nytt skoleår, og mammaen er spent på hvilke lærere hun får og om hun kommer i klasse med noen hun kjenner, for ja, de blir delt i nye klasser siden de slår sammen tre skoler. Håper virkelig du får til å bruke kjolen din, utrolig flott snitt og farge! Klem

Comments are closed.