Hyttetur

Ja, men da var det søndag igjen…. Dagene bare blåser av gårde og i dag våknet vi opp til vind og snø…… Det er uansett deilig med de vårglimtene vi har fått så langt. Nå er det like før det er påskeferie og det kjenner jeg blir helt ok :o) Vi skal ha noen dager på hytta ved sjøen i påsken. Denne gangen blir det litt annerledes enn tidligere i og med at den skal selges. Men kaffe og bålkos og fine trimturer blir det uansett :o) Her kommer noen bilder fra kjøkkenet som vi malte om i fjor. Fra trehvite skap og gul benkeplate, til grått og hvitt. Jepp, det var sannelig mye arbeid med dette, men jeg hadde utrolig mye god hjelp av datteren min som også er glad i å male. Planen var å male den gule veggen samt vinduskarmene hvite i neste etappe.

DSC_5451

Hytta ligger vakkert til, og er det noe jeg kommer til å savne så er det utsikten og den fredelige beliggenheten. Jeg hører rykter om at en av familiens medlemmer også kommer til å savne villsauene, men det må vi gjøre noe med….. En pute med bilde av en sau…. Jepp, det får komme som en erstatning :o)

DSC_5456

Alle skuffer og skap ble demontert da vi malte, alle knopper er satt på etter at malingen hadde tørket.

DSC_5458

Gråfargen til kjøkkeninnredningen ble valgt med tanke på skiferen på pipen. Fargen heter grå skifer og googler du litt om den, finner du at det er en gråfarge som enkelt lar seg kombinere med andre farger. Dette er også en gråfarge som passer flott sammen med blått. Noen gråfarger kan “ødelegge” fargene rundt, spør derfor om råd hos fargehandleren dersom du er usikker på hvilken gråfarge du skal velge.

DSC_5460

Jeg liker den landlige stilen og for å understreke av vi er ved sjøen, har vi brukt hamptau i stedet for lister ved overgangen skifer til vegg.

DSC_5461

 

DSC_5467

Hytta har tre store soverom og i tillegg er det ordnet en liten leke og lese krok på loftet med madrasser og puter :)

DSC_5438

På loftet har vi valgt gustaviansk blå på veggene samt på bjelkene i taket. IMG_5936 IMG_5938

Søndagsturen i dag går til Åre, spennende å se hvor mye snø som ligger i bakkene :) Ha en flott søndag!

Klem fra Nina