I sofakroken

Det silregner og blåser ute, nå er det sannelig godt å være inne :o) Det er en egen stemning med høst og regn og vind og mørkere dager. Jeg liker det også jeg, nå kan jeg være inne og holde på med ting jeg ikke kan gjøre når sola skinner og jeg helst skal være ute i frisk luft :o) I går begynte det å bli kaldt i huset, det er lenge siden vi har fyrt, men kulden kom snikende og jeg satte på varmepumpen…. Men det ble ikke varmere, en runde rundt i huset avslørte mange åpne vinduer, som ble behørig lukket i håp om litt varme :o) Men fortsatt kom kaldtrekken og jeg fyrte opp i peisen, herlig og godt med knitrende bål i stua og levende lys. Men kaldtrekken fortsatte…. helt til en av guttene avslørte at mor hadde satt på aircondition og 19 grader…. Nå er det godt å varmt igjen :o) Det er blitt høst i sofakroken, saueskinn og levende lys, samt leselys er strategisk plassert :o)

DSC_6734

 

Lyset var dårlig på morgenkvisten og det må man leve med nå som vinteren snart står for tur. I tillegg holder jeg på å lære meg å bruke et annet kamera, så her knipses og slettes det bilder i massevis. Morsomt :o)

 

DSC_6728

DSC_6731-001

DSC_6737

Dere som er trofaste Kremmerhus følgere har nok allerede kjent igjen husene derfra. De er hvite på en side og har slik farge som høyhuset på den andre siden. Kult å kunne variere litt på farvene. De passet perfekt på bildelisten min :o)

DSC_6756 DSC_6758

Nå skal jeg sette i gang å male en gammel pult, mange deler, mange skuffer, så det blir nok noen timer med malepenselen før den er ferdig :o) Håper dere som titter innom får en herlig søndag! Tusen takk for alle hyggelige kommentarer som dere legger igjen og hjertelig velkommen til nye følgere! Håper dere vil trives her inne!

 

12 thoughts on “I sofakroken

 1. Anne Eriksen Valstad says:

  Åååå, kjære, så fint du har det her i stua di :)) Har alle disse koselige husa jeg også. Skal se å få tatt noen traurige bilder med mobilen snart, haha! Ønsker meg kamera jeg også, så da skal jeg ta bedre bilder forhåpentligvis :)) En kan ikke få alt man peker på og jeg er så dårlig med sparing. Alt går jo til pynt, mat og regninger ve du…kamera kan jeg jo ønske meg i kombinert jule – og bursdagsgave til mannen :) Ha en nydelig søndag i det vakre hjemmet ditt og kos deg maximalt! KLEM <3

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Hi, hi :O) Ja, det blir super julegave, tenker jeg :O) Her har vi så mange fotointeresserte at jeg får ta over det som ikke lenger er i bruk og det er jeg superfornøyd med :o) Men tar litt tid med justeringer og slikt da… Herlig søndag til deg, regner med sola skinner hos dere også nå :o) Klem

 2. Millas blåbærtua says:

  Så nydelig og koselig stemning hos deg,dei husa er kjempefine:)
  Ønsker deg ein fin søndag!
  Klem fra Lillian

 3. Livets små øyeblikk says:

  Hihi, må le litt av det med varmepumpa, har gjort det samme selv flere ganger – greier ikke helt å finne de rette innstillingene;D Vår er forresten utrolig rar, blåser det ute så kjører den på med ekstra varme og vi må slå den av innimellom. Greit når det er kaldt da men når sola står på i tillegg blir det temmelig varmt her inne;)
  Kjekt å teste ut kamera, bli kjent med innstillingene og prøve seg frem. Men takk og lov er det mulig å slette etterhvert, tenk om det fortsatt var slik at vi måtte fremkalle bildene først – hadde blitt ganske dyrt i lengden! Jeg venter på et artig kamera akkurat nå og gleder meg så inderlig til pakke i posten. Gleder meg til å få testet ut og lært meg noe nytt:)

  Ønsker deg en fin høstsøndag,
  varm klem:)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Overgangen sommer høst er vanskelig når det gjelder å regulere innetemperaturen ja :o) Åj, så spennende med nytt kamera, jeg vet jo du liker å holde på dette så det må være midt i blinken. Får håper det kommer snart :o) Herlig søndag til deg også! Klem

 4. Marianne Dragon Waagan says:

  Ingen tvil om at høsten er kommet… og ovnene på settes på igjen. Men for en koselig tid med pledd og masse stearinlys:)
  Så flotte bilder og lun stemning, og de små husene er kjempefine:)

  Ønsker deg en riktig fin søndag:)
  Klem fra Marianne

Comments are closed.

Translate »