Ikke alt skal males

Endelig fredagskveld og så er det sannelig både OL og morsdagshelg :o) Vi skal da kunne finne noe å holde på med denne helgen også. Jeg holder for tiden på å male mye av det trehvite vi har i huset, men en ting skal få stå fullstendig urørt. Nede i hallen vår har vi stående et møbel som mine besteforeldre hadde i yttergangen sin. Jeg husker hvor spennende det var å åpne lokket på bordet og titte nedi, kanskje var det noe nytt og spennende der fra gang til gang :o) Jeg har ikke gjort noe med skapet siden jeg fikk det, lakken har holdt veldig godt og slik skal det få stå her hos oss. Gode minner fra barndommen tuller man ikke med! Her kommer det noen glimt. Bordplaten kan løftes opp og under er det tre rom.

DSC_8731

Hjertet med lokk har jeg hatt i mange år og det har alltid stått her, tror ikke det passer andre steder enn akkurat her, hi, hi :o)

DSC_8719

Hjertet er fra Lama, og har bittesmå, nydelige detaljer.

DSC_8721 DSC_8717

Håndtaket kan du ta tak i og vippe skapet utover, opprinnelig er det vel laget for paraplyer.

DSC_8715

DSC_8723

En liten detalj fra blomsterkrukken :o)

DSC_8724

Det er god plass i skuffen til for eksempel sitteunderlag. Jeg er veldig glad i disse herlige i ull fra Rørospledd.

DSC_8707

I vinterhalvåret trekker jeg inn kassene og lyktene jeg har på uteplassen. Kjekt å pynte litt i gangen med dette. Ullvottene ligger selvfølgelig klar til bruk, det er jo vinter :O)

DSC_8710 DSC_8727

 

Nå sitter jeg her og titter bort på åpningen av OL, det er sannelig litt av en seremoni som er i gang. Jeg liker skisport så det kan jo bli gøy å følge med noen av øvelsene ihvertfall, men nå skal det snart bli pizza her og så skal det males vinduskarmer :o) Håper dere alle får en fin fredagskveld! Tusen takk for at dere titter innom meg, det setter jeg stor pris på!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

Translate »